Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • policia local abrera

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

6/6/2019

Obert el període de presentació de sol·licituds per participar en el procés de selecció de 3 agents per a la Policia Local d'Abrera

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha publicat una oferta de treball per a cobrir 3 places d'agent de policia. El termini de presentació de sol·licituds s’allargarà fins el proper dimecres 26 de juny. Per a optar a una de les tres places disponibles, és imprescindible tenir el títol de Graduat/da en educació secundària, Escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre equivalent o superior, o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies. 

A més, els/les aspirants també hauran d'acreditar el nivell intermedi de català (B2), anterior nivell intermedi B, de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.

 

Els/les interessats/des que vulguin formar part de la convocatòria hauran de presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19.00 h). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals.

Trobareu tota la informació relacionada amb aquesta convocatòria al al taulell d’anuncis de l’Ajuntament d’Abrera, en la pàgina web municipal, a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00