Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

LA RÀDIO

  • Detall estudi emissió Ràdio Abrera

 

Ràdio Abrera, la millor música i la informació més propera

Ràdio Abrera aposta per la informació de proximitat i la fórmula musical, per tal d’oferir varietat i qualitat a l’oient. De dilluns a divendres, de vuit a una Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe a “Fórmula Matí”, amb una gran selecció musical en castellà i català, i seguiment puntual de l’actualitat. D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Alba Vizcaíno i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre en l’àmbit nacional i internacional, amb espais d’oci i cultura, el sorteig setmanal d’entrades de cinema, i la interacció amb els oients. I de quatre a set de la tarda un històric de Ràdio Abrera, “El Top” amb Jordi Bosquet, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional de quatre a set de la tarda.

I a partir de les set de la tarda, la graella s’omple amb un gran ventall de programes, de diferents estils musicals de la mà dels nostres col·laboradors.

 

Serveis Informatius

De dilluns a divendres, els Serveis Informatius de Ràdio Abrera, amb Anabel Gómez, ofereixen  butlletins cada hora des de les 8h fins a les 19h amb tota l'actualitat d'Abrera i el Baix Llobregat Nord, tot just després dels butlletins de Catalunya Informació que els oferim gràcies al conveni de col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local (XAL). A les 14h, l’”Entrevista del Dia” amb els temes més destacats, a fons, de la mà dels seus protagonistes. 

I els caps de setmana i festius, des de les 8h fins a les 21h, cada dues hores s’intercalen “L’Agenda”, amb totes les activitats lúdico-culturals que s'organitzen al Baix Llobregat Nord i els butlletins de Catalunya Informació. A més, els divendres, a les 20h, els oferim l“A 5 Bandes”, l’informatiu comarcal editat de forma conjunta per les emissores locals d’Abrera, Esparreguera, Olesa, Martorell i Sant Esteve. Així com la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera.

 

Departament de Publicitat

A través del nostre Departament de Publicitat oferim a empreses i comerços un mitjà per donar a conèixer els seus productes i negoci d’una forma efectiva, arribant a tot el Baix Llobrega Nord a través de les ones i a tot el món a través de la nostra emissió online.

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T


AJUNTAMENT D’ABRERA, Pça. Constitució 1 - informacio@ajuntamentabrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Major 3 2a planta - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00