Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

RÀDIO ABRERA

  • nous estudis Ràdio Abrera Sala Fernando Espallargas

 

Ràdio Abrera, la millor música i la informació més propera

Ràdio Abrera aposta per la informació de proximitat i la fórmula musical, per tal d’oferir varietat i qualitat a l’oient. De dilluns a divendres, de vuit a una Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe a “Fórmula Matí”, amb una gran selecció musical en castellà i català, i seguiment puntual de l’actualitat. D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Gemma Vilallonga i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre en l’àmbit nacional i internacional, amb espais d’oci i cultura i la interacció amb els oients. I de quatre a set de la tarda un històric de Ràdio Abrera, “El Top” amb Jordi Bosquet, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional de quatre a set de la tarda.

I a partir de les set de la tarda, la graella s’omple amb un gran ventall de programes, de diferents estils musicals de la mà dels nostres col·laboradors.

 

Serveis Informatius

De dilluns a divendres, l’Óscar Navarro i l’Anabel Gómez portaran tota l’actualitat local i del Baix Llobregat Nord a través dels butlletins “Abrera Informació” cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre tot just després dels butlletins de Catalunya Informació que oferim gràcies a la col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local fins les deu de la nit. I a les dues, “L’Entrevista del Dia”, per tractar els temes més destacats a fons, i amb espais mensuals dedicats al Servei Municipal de Mediació, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, la Biblioteca Josep Roca i Bros, el Cabalbaix amb els “Contes pel bon rotllo” o el Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament d’Abrera entre d’altres.

Els caps de setmana i festius tindrem més informació tant local com general. Si abans cada dues hores intercalàvem els butlletins de Catalunya Informació amb “L’Agenda”, ara tots dos espais s’emetran cada hora, des de les vuit del matí fins les deu de la nit en el cas de la informació, i fins les vuit del vespre en el cas de “L’Agenda”. I a les dues del migdia podreu seguir un programa especial dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera amb el “Resum de la Setmana”, amb les notícies més destacades succeïdes de dilluns a divendres en forma de titulars.

La programació informativa es completa amb la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera, l’emissió de l’informatiu comarcal “A 5 Bandes” els divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’emissió de programes especials com ara el seguiment de jornades electorals o l’espai “El Meu Ajuntament”.

  

Departament de Publicitat

A través del nostre Departament de Publicitat oferim a empreses i comerços un mitjà per donar a conèixer els seus productes i negoci d’una forma efectiva, arribant a tot el Baix Llobrega Nord a través de les ones i a tot el món a través de la nostra emissió online.

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T


AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00