Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • reunió patrons FIL i PIMEC febrer 2017

ECONOMIA I EMPRESA

24/2/2017

Els patrons del FIL es reuneixen a Abrera amb PIMEC per impulsar el comerç i el teixit empresarial

Els alcaldes i alcaldesses del Patronat de la Fundació d’Integració Laboral FIL s'han reunit aquest dijous 23 de febrer a l’Ajuntament d’Abrera amb representants de la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) al Baix Llobregat amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el teixit empresarial de pimes i autònoms als municipis d’Abrera, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Esteve de Sesrovires i Collbató.

El Patronat de la FIL està format pel seu president, l’alcalde d’Espareguera, Eduard Rivas; l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedón;  l’alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, Carme Rallo; i l’alcalde de Collbató, Miquel Solà. Els cinc es van reunir ahir al matí amb representants de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet: el president, Ramón Pons, el Delegat Territorial, Agustí Miró, la coordinadora de comerç, Amparo Vinaja, i el membre de la Comissió Executiva, Xavier Mas.

Objectiu

L'objectiu de la reunió va ser el d’obrir vies de col·laboració entre els cinc municipis i la patronal PIMEC per establir un conveni de promoció econòmica i treballar de forma conjunta en el desenvolupament del petit i mitjà comerç als municipis i potenciar el teixit empresarial. La trobada ha estat una primera presa de contacte i properament es realitzaran reunions de caire tècnic i polític on es valorarà com la PIMEC pot dinamitzar el comerç i les empreses dels cinc municipis.

Fundació FIL

Els alcaldes i alcaldesses d’aquestes cinc poblacions treballen de forma conjunta des de fa un any i mig en el Patronat de la FIL per garantir la continuïtat de l’objectiu social de l’entitat. Ubicada a Esparreguera, es tracta un centre especial de treball fundat pels ajuntaments d'Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires amb l’objectiu de crear de llocs de treball per a persones amb discapacitat o risc d’exclusió social.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00