Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Carril bici
  • Obres

OBRES

24/7/2018

Durant aquest dimarts s'han realitzat les obres d’asfaltat de l’Hostal del Pi i es crearà un nou carril bici

Al vespre de dimarts passat 24 de juliol es van realitzar les obres d’asfaltat de la capa de rodadora del carrer Hostal del pi, en el tram comprès entre la rotonda de l’avinguda de Ca n’Amat i la rotonda de l’avinguda de l’Energia. Aquestes obres van comportar el desviament temporal del trànsit, que es va senyalitzar degudament.

Amb aquesta actuació, des de l’Ajuntament d’Abrera es milllorarà la seguretat dels vehicles que circulen per aquesta via del polígon industrial Barcelonès, amb molt de trànsit els dies feiners per l'activitat del parc empresarial existent.


Carril bici 

En els propers dies, es repintarà la senyalització horitzontal d’aquest renovat tram de carrer. Amb aquest repintat es mantindrà els dos sentits de circulació i es crearà un nou carril bici a la calçada, entre la vorera de la banda del centre comercial i la línia d’aparcament que quedarà en aquest tram de carrer.

A més, al tram de carrer Hostal del pi, entre l’avinguda de l’Energia i el carrer Barcelona, s’habilitarà un nou tram de carril bici sobre la vorera, compartit amb el pas de vianants, per tal que els usuaris d’aquesta via puguin anar amb bicicleta d’una forma segura.

La bicicleta és un dels mitjans de transport més saludables i sostenibles. Des del consistori abrerenc es vol convidar a tots els veïns i veïnes a fer ús del nou carril bici amb responsabilitat, respectant els altres usuaris i vianants.


Des de l’Ajuntament d’Abrera es prega als veïns i veïnes que disculpin les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00