ESPORTS

23/7/2018

Les gimnastes d’Abrera assoleixen nous èxits a diverses competicions de Gimnàstica Artística

Les gimnastes abrerenques continuen aquesta temporada amb bons resultats, fruit del treball i l’esforç realitzat durant tot l’any.

La ciutat de Guadalajara va acollir del 8 al 15 de juliol el Torneig Nacional Base i Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística. Les gimnastes La Vinya Gimnàstic Club d’Abrera van obtenir diverses medalles:

La Martina Rovira va quedar subcampiona d’Espanya amb la medalla de plata en poltre en la categoria Via Olímpica 2.

La Nicole Garcia va ser subcampiona d’Espanya aconseguint la medalla de planta en poltre en la categoria Via Olímpica 3.

La Paula Fernández va aconseguir la medalla de bronze en ser la tercera classificada en barra en la categoria Nivell Base.

La Júlia Lavandeira també va ser tercera i va aconseguir el bronze en barra en la categoria Nivell Base 3.

El campionat de Guadalajara també va comptar amb la participació d’altres gimnastes abrerenques que competeixen a clubs d’altres municipis, amb els següents resultats:

Victoria Luengo, del Club Egiba, va quedar 11 en la general i sisena en barra en la categoria Via Olímpica 8.

Ainara Llopis, del Club Cga L’Hospitalet,  va quedar 35 en la general i en la 12 posició en barra en la categoria Via Olímpica 5.

Carla Rodríguez, també del club Cga L’Hospitalet, va quedar cinquena en la general, medalla de plata en paralel·les, sisena en poltre i octava en barra, en la categoria Base 7.

Carla Alarcón, del Club Gimnàstica Esparraguera, va ser 19 en la general, i setena en poltre en la categoria Base 8.

Alejandra Luego, del Club Gimnàstica Esparreguera, va quedar 58 en la general en la categoria Base 5.

Competicions catalanes

També cal destacar els bons resultats aconseguits a la final de la Copa Catalana: Indara Matías, subcampiona en poltre de Base 5M. Alejandra Luengo, campiona en poltre en Base 5P. Carla Rodríguez, subcampiona en paralel·les de Base 7P. I també a la final del Campionat de Catalunya, amb  la Carla Rodríguez, subcampiona de Catalunya en Base 7P. I la Indara Matías, quarta en la general de Base 5M.

Lliga francesa

Dues gimnastes abrerenques van participar en la lliga francesa per equips de gimnàstica artística. Ainara Llopis i Carla Rodríguez van competir pel club francès Gym Flip Beaucaire Tarascon a la tercera fase de la lliga, que va tenir lloc a Colomiers (França) els dies 21 i 22 d’abril.

L’equip d’Aninara Llopis va quedar tercer i el de Carla Rodríguez, segon. La final de l’equip de la Carla Rodríguez es va celebrar el 3 de juny a Arnas (França), on van quedar en  cinquena posició. La final de l’equip de l’Ainara va tenir lloc el 10 de juny a Poitiers (França) on van quedar en segona posició.