Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Celebrem l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, amb totes les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. Ofrena floral al monument de Rafael Casanova
  • A Abrera commemorarem l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya

CULTURA

8/9/2023

A Abrera es commemorarà la Diada Nacional de Catalunya, el proper dilluns 11 de setembre, amb la tradicional ofrena floral i un concert d'havaneres


Un any més, des de l'Ajuntament d'Abrera estem preparant la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, el proper dilluns 11 de setembre. Enguany comptarem amb les activitats tradicionals, com són l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova i una cantada d'havaneres. Totes dues activitats estaran obertes a la ciutadania. Us hi esperem!

 

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Dins dels actes de la Diada Nacional de Catalunya, des de l'Ajuntament d'Abrera organitzem la tradicional ofrena floral institucional, al monument de Rafael Casanova, a partir de les 12.00 hores. Serà un acte obert a la ciutadania, que durem a terme amb diferents entitats i grups polítics del nostre municipi. Seguidament, amb la col·laboració d'Abrera Sardanista, es ballarà la sardana "Vila d'Abrera".

 

Concert d'havaneres amb el grup Norai i rom cremat

D'altra banda, a partir de les 19 h, el grup Norai oferirà una cantada d’havaneres amb rom cremat, que s’allargarà fins a les 21 h, a la plaça de Rafael Casanova. Activitat gratuïta!

A Abrera commemorarem l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya

 

Commemoració de l’11 de setembre

Catalunya celebra l’11 de setembre, la Diada Nacional del territori, en record a la fi de la guerra de Successió el 1714. De fet, es commemora una derrota on es van perdre les llibertats seculars (o religioses).

 

La capitulació de la ciutat enfront de les tropes de Felip V va tenir greus efectes sobre Catalunya; com van ser la pèrdua de la sobirania nacional i les institucions del país, la implantació d’un nou règim polític i jurídic i la imposició d’una nova fiscalitat.

 

Us desitgem una molt bona Diada a totes i tots!

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00