Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Nou procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball de personal auxiliar administratiu funcionari i laboral temporal interí

SUBVENCIONS

17/5/2023

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha obert la convocatòria dels ajuts que es concedeixen a les entitats que realitzen projectes vinculats a Cultura, Acció social o Igualtat


Ja estan obertes les convocatòries de les subvencions per a les entitats amb projectes de Cultura, Acció social o Igualtat. Trobareu tota la informació en aquest web municipal. Els terminis de presentació de sol·licituds són els següents:

 

Sol·licitud de subvenció per concurrència competitiva destinada a entitats que realitzin activitats i projectes d'Acció Social i Igualtat 2023

  • Trobareu el tràmit per a realitzar la Sol·licitud de subvenció per concurrència competitiva destinada a entitats que realitzin activitats i projectes d'Acció Social i Igualtat 2023, fent clic aquí, o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.
  • La sol·licitud es pot presentar fins al dilluns 22 de maig de 2023 inclòs.

 

Sol·licitud de subvenció per concurrència competitiva destinada a entitats que realitzin activitats i projectes culturals 2023

  •  Trobareu el tràmit per a realitzar la Sol·licitud de subvenció per concurrència competitiva destinada a entitats que realitzin activitats i projectes culturals 2023, fent clic aquí, o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.
  • La sol·licitud es pot presentar fins al dijous 1 de juny de 2023 inclòs. 

 

Les entitats han de tenir expedit el certificat digital o justificar que s’ha iniciat el tràmit, per concorre a les subvencions.

L’any 2022 les aportacions per projectes d’aquests  àmbits, per procés de concurrència competitiva van suposar un suport  econòmic d'entre 1.200 € i 7.000 € per projecte. El tràmit es fa mitjançant de la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Abrera.

 

Ordinador - consulta online

 

Tramitacions telemàtiques de les sol·licituds

 

Per a més informació podeu consultar qualsevol dubte o demanar més informació als serveis d’Acció Social, Igualtat, Cultura, Infància i Joventut de l'Ajuntament d'Abrera (carrer Major, 3), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores del matí, i dimarts i dimecres de 16.30 h a 19 de la tarda, al telèfon de contacte 937702911 (ext.1702) i al correu electrònic infancia@abrera.cat.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00