Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • CAP d'Abrera

SALUT PÚBLICA I BENESTAR

2/3/2023

Des de l'Ajuntament es defineix la ubicació del futur nou CAP-CUAP d'Abrera i es demana informació a la Generalitat, per saber com quedaran els nous serveis d'urgències


Després de l'aprovació en la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya, aquest dijous 2 de març, d'una proposta de resolució sobre el garantiment de recursos i serveis en les infraestructures sanitàries públiques del Baix Llobregat Nord, des del consistori reclamem al Departament de Salut la necessitat de concretar com seran i on seran els nous serveis d'urgències. L'Equip de Govern insisteix i torna a reclamar que Abrera aculli el nou CAP-CUAP amb serveis d'urgències de 24 hores, ja que som el municipi amb la millor xarxa d'infraestructures viàries, i comunicació entre els municipis del Baix Llobregat Nord.

 

Així, davant la falta de concreció existent en la proposta de resolució aprovada avui a la Comissió de Salut del Parlament, des de l'Ajuntament d'Abrera insistim i tornem a reclamar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya la necessitat de concretar urgentment la nova configuració dels serveis sanitaris en el Baix Llobregat Nord: ampliacions dels serveis existents i/o noves ubicacions dels centres, qüestions de vital importància per a Abrera.

 

Definim en el nou CAP-CUAP d'Abrera

La setmana vinent, el nostre alcalde, Jesús Naharro, la regidora de Salut Pública i Benestar, Sara Roca, i tècniques municipals es reuniran amb la directora de l'Institut Català del Sòl (INCASÒL), Maria Sisternas, i el seu equip, per tractar l'emplaçament i el procés administratiu per executar el futur nou CAP-CUAP d'Abrera en l'àmbit de Can Morral.

 

Prèviament, des de l'Ajuntament fa mesos que estem treballant amb l'INCASÒL en la cessió dels terrenys per fer l'equipament sanitari a Abrera.

 

Mocions aprovades al Ple Municipal

El Ple Municipal d'Abrera va aprovar, en la sessió ordinària del dijous 26 de gener passat, dues mocions en relació amb l'àmbit sanitari per posar de manifest la necessitat urgent que Abrera aculli més recursos sanitaris.

 

Una moció sobre la manca d’infraestructures sanitàries a la nostra comarca en els següents àmbits:

 • Dèficit d’infraestructures sanitàries
 • Deteriorament dels equipaments
 • Dèficit de personal i les condicions de treball dels i les professionals

 

I una segona moció, amb la qual el Ple Municipal reclama millores urgents en l'Hospital Comarcal de Sant Joan de Déu de Martorell, centre de referència per al nostre municipi.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00