Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • CARTELL 3a Marxa nocturna dona abrera 2023 def
 • Abrera, municipi feminista! I Cursa Nocturna de la Dona d'Abrera

  + 9

 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera
 • Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera

IGUALTAT

21/2/2023

Ja estan obertes les inscripcions per la 3a Marxa Nocturna de la Dona a Abrera, el dissabte 11 de març, amb el lema "juntes farem nostra la nit"


Per commemorar el Dia Internacional de les Dones (8 de març), des del Club d'Atletisme Abrera i l'Ajuntament d'Abrera, s'ha convocat un cop més a les dones d’Abrera a ocupar els carrers de nit i caminar plegades pels drets de les dones. Per això, comptarem amb el suport de diverses entitats del nostre municipi, com l'Associació Abrera contra la violència de gènere, el Centre Excursionista d'Abrera, Amb cor de gospel, l'Institut Voltrera, i l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera.

La 3a Marxa nocturna de la dona d'Abrera torna a ser solidària! Enguany els beneficis de la marxa aniran destinats a l'Associació Plataforma Unitària contra les violències de gènere, una entitat que es va fundar l'any 2002 per donar resposta a la necessitat de visibilitzar les violències masclistes i reclamar actuacions, a través de la mobilització ciutadana. Juntes farem nostra la nit: vine, camina i participa!

Amb la 3a marxa nocturna a Abrera es reivindica la seguretat, la independència i la llibertat de les dones a l'hora de transitar i ocupar els carrers i els espais públics, sobretot també durant la nit, tot afavorint el missatge empoderador de reclam de drets i llibertats i de rebutjar contundentment les violències que tant en espai públic, com en el privat, les dones pateixen. 


Amb la 3a marxa nocturna es reivindica la seguretat, la independència i la llibertat de les dones a l'hora de transitar i ocupar els carrers i els espais públics, també durant la nit. A més, s'afavoreix l'empoderament i sororitat entre les dones

La regidora d'Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+ a l'Ajuntament d'Abrera, Montse Navarro, ha destacat que “volem commemorar aquest dia i continuar reivindicant el nostre paper dins la societat de la que les dones en som el 50% i s’han de poder garantir els nostres drets com a drets humans. Són aquests espais pensats per l’agència i l’apoderament de les dones els que ens permeten alçar la nostra veu, crear els nostres discursos i ocupar el nostre lloc en la nostra pròpia reivindicació. Esperem que puguin participar-hi totes les dones que vulguin reivindicar la pròpia llibertat individual i col·lectiva per una societat més justa i lliure de violències masclistes. Enguany vull donar les gràcies a totes les entitats que col·laboren amb nosaltres per fer possible aquesta marxa, als patrocinadors que enguany s’han multiplicat exponencialment des del compromís i la responsabilitat social i tota la gent voluntària que es presta a fer-la possible. Us hi esperem!”. 

 

Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera

 

Inscripcions obertes! Es podran fer de forma telemàtica fins el dimecres 8 de març inclòs, i també presencialment els dimecres 22 de febrer, 1 i 8 de març, de 19.00 h a 20.00 h a l'Hotel d'Entitats. Les primeres 500 inscripcions tindran una samarreta commemorativa! Participa-hi!

CARTELL 3a Marxa nocturna dona abrera 2023 def.jpg

 

Les inscripcions ja s’han obert, i les primeres 500 dones que formalitzin la seva inscripció tindran una samarreta commemorativa, que es lliurarà el mateix dia de la marxa. La incripció és benèfica, té un cost de 3 euros a benefici de l'Associació Plataforma Unitària contra les violències de gènere i podrà formalitzar de manera telemàtica i també de forma presencial. A continuació us oferim tots els detalls:

 

Inscripcions presencials

 • Dimecres 22 de febrer, 1 i 8 de març, de 19.00 h a 20.00 h a l'Hotel d'Entitats (pl. de les Escoles Velles, 1)
 • Dissabte 11 de març, de 16.00 h a 18.00 h a l'Escola Ernest Lluch (Accés pel c. d'Antonio Machado)

 

Inscripcions online

 

Per a més informació podeu contactar amb el Club d'Atletisme d'Abrera a través del correu electrònic clubatletismeabrera@gmail.com

 

Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera

 

Dissabte 11 de març, a l'Escola Ernest Lluch, es farà la recollida de dorsals i samarretes de 11.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 18.00 h. Seguidament hi haurà la lectura del manifest i la sortida de la marxa es donarà a les 19.00 h.

La 3a Marxa nocturna de la dona d'Abrera compta amb un recorregut de 4 km és oberta a totes les dones sense límit d’edat o nacionalitat. Podran acompanyar-les menors de 12 anys a càrrec, sempre que així ho necessitin i sota la seva pròpia responsabilitat, sense cap cost addicional. Els i les menors de 12 anys que acompanyin a les dones en la marxa no disposaran de samarreta ni dorsal.

Durant la marxa és obligatori que totes les participants portin el dorsal ben visible al pit. El temps màxim per realitzar el recorregut serà de 90 minuts. Hi haurà avituallament líquid en finalitzar. La jornada del dissabte 11 de març es desenvoluparà de la següent manera:

 • D’11.00 h a 13.00 h i de 16.00h a 18.00 h al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch (accés per carrer d’Antonio Machado) es realitzarà l’entrega dels dorsals, les samarretes commemoratives i de les polseres lluminoses a les participants.
 • A les 18.00 h, començarem a escalfar motors, amb la lectura del manifest a càrrec de les entitats col·laboradores, i comptarem amb la participació de l’entitat “Amb cor de Gospel” que ens deleitarà amb quatre temes triats especialment per la jornada. També comptarem amb la representació de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, a qui es destinen els beneficis de la marxa, així com de la nostra associació municipal “Abrera contra la violència de gènere”.
 • A les 19.00 h, al pati de l'Escola Ernest Lluch (accés pel carrer d’ Antonio Machado) arrencarà la 3a Marxa nocturna de la dona d’Abrera.
 • Consulteu el reglament de la 3a Marxa Nocturna de les Dones 2023 fent clic aquí. 

 

Abrera, municipi feminista! Segona Marxa Nocturna de la Dona d’Abrera

 

 

La 3a Marxa nocturna de la dona d'Abrera torna a ser solidària! Enguany els beneficis aniran destinats a l'Associació Plataforma Unitària contra les violències de gènere

Els beneficis de la marxa aniran destinats a l'Associació Plataforma Unitària contra les violències de gènere, una entitat que es va fundar l'any 2002 per donar resposta a la necessitat de visibilitzar les violències masclistes i reclamar actuacions, a través de la mobilització ciutadana. La Plataforma està formada per 121 entitats (que tenen l'estatus de sòcies) i un gran equip de persones (voluntariat, professionals, etc) de tot Catalunya, que comparteixen i impulsen un moviment social amb la missió d'eradicar la violència vers les dones de la nostra societat. 

 • Els valors de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere estan recollits en un manifest de consens, el qual podeu llegir aquí.
 • Trobareu més informació al web de l'entitat, que trobareu fent clic aquí.

 

Vols col·laborar en la Marxa nocturna de la Dona? Pots participar com a voluntari/ària als punts de control de l'intineri

 

Si vols fer de voluntari/a i col·laborar en els punts de control de l’itinerari de la marxa, contacta amb clubatletismeabrera@gmail.com per oferir la teva ajuda!

 

Juntes farem nostra la nit! Vine, camina i participa!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00