Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • SAI

LGTBIQ+

17/2/2023

Des de l'Ajuntament d'Abrera animen a totes les entitats esportives i a tota la ciutadania a commemorar el Dia Internacional per l'esport lliure d'LGTBIfòbia aquest diumenge 19 de febrer


Abrera lliure d'LGTBIfòbia! El dia 19 de febrer s'ha fixat com el Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol, fent coincidir la commemoració amb la data de naixement Justin Fashanu, el primer jugador de futbol que es va declarar públicament gai i que als 37 anys va acabar suïcidant-se fruit de les pressions que va rebre en motiu de la seva orientació sexual des que parlés obertament de la seva homosexualitat. L’Ajuntament d’Abrera es suma un any més a rebutjar qualsevol tipus d’agressió LGTBIfòbica i volem encoratjar a totes les entitats esportives a denunciar qualsevol tipus d’agressió, insult, amenaça, xantatge o incitació a la violència o a la discriminació en els terrenys de joc, en les grades de les instal·lacions esportives o en les xarxes socials per acabar amb l’LGTBIfòbia en l’àmbit de l’esport i arreu. Aquesta diada, que es commemora aquest diumenge 19 de febrer, té l’objectiu de visibilitzar la necessitat de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol mena de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

 

L’Ajuntament d’Abrera es suma un any més a rebutjar qualsevol tipus d’agressió LGTBIfòbica i volem encoratjar a totes les entitats esportives a denunciar qualsevol tipus d’agressió, insult, amenaça, xantatge o incitació a la violència o a la discriminació en els terrenys de joc, en les grades de les instal·lacions esportives o en les xarxes socials per acabar amb l’LGTBIfòbia en l’àmbit de l’esport i arreu.

Així doncs, en els equipaments esportius municipals hi podrem trobar durant tot el cap de setmana les pancartes de suport a la diversitat afectiva sexual i de gènere i de rebuig a l’LGTBIfòbia en l’àmbit de l’esport.  
 

L’Ajuntament d’Abrera commemora avui divendres 19 de febrer el Dia Internacional per un esport lliure d’LGTBIfòbia

 

 

Abrera lliure d'LGTBIfòbia! Des de l'Ajuntament animen a totes les entitats esportives i a tota la ciutadania a compartir imatges, missatges o vídeos a les xarxes socials per donar suport a la denúncia social contra l’LGTBIfòbia en l’esport amb els hashtags #esportsenselgtbifobia #abreralliurelgtbifobia! També a compartir les vostres fotografies etiquetant a Instagram: @abrerainfo o enviant-les per correu electrònic a dones.igualtat@abrera.cat

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00