Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Curs monitor o monitora de lleure
 • Curs Monitor de Lleure - Inici 27 febrer
 • Cartell Curs Gestió de Magatzem - Inici març 2023

  + 6

 • Nou curs per a l’obtenció del certificat de professionalitat d’organització i gestió de magatzem
 • Curs Gestió Administrativa 2023
 • Curs Gestió Administrativa 2023 (2)
 • Relació cursos 2023 Departament Promoció Econòmica Ajuntament d'Abrera
 • formacion-online-2017
 • Curs de Gestió Administrativa amb Certificat de professionalitat 2023

PROMOCIÓ ECONÒMICA

31/1/2023

En aquests moments està oberta la incripció per un curs de monitor/a de lleure que començarà el 27 de febrer, i un altre de gestió de magatzem, que s'iniciarà l'1 de març


En l'aposta per la formació de la ciutadania, des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera s'ha programat una àmplia oferta formativa per a l'any 2023. Dilluns 27 de febrer és previst iniciar un curs de monitor/a de lleure i dimecres 1 de març s'inicarà un curs de gestió de magatzem, de 400 hores, que permetrà l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 3. A continuació us detallem quines són les accions formatives programades enguany. Si voleu realitzar les inscripcions, us podeu adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica, trucant al T.93 770 01 02 o enviar un email a promocioeconomica@abrera.cat.

 

Dilluns 27 de febrer s'iniciarà un curs de monitor/a de lleure, adreçat a persones majors de 18 anys inscrites al Servei Local d’Ocupació

Dilluns 27 de febrer és previst iniciar un curs de monitor/a de lleure, adreçat a perones majors de 18 anys inscrites al Servei Local d’Ocupació, que s’allargarà fins el divendres 31 de març. S’impartirà de manera presencial de dilluns a divendres, en horari de 9.30 h a 13.30 h, a les aules de promoció econòmica, a l'edifi del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20).

 

Curs Monitor de Lleure - Inici 27 febrer.jpg

 

 

Al març està previst iniciar un curs gestió de magatzem, de 400 hores, que finalitzarà al juliol de 2023 i permetrà l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 3.

 

Dimecres 1 de març hi ha previst començar un curs d'organització i gestió de magatzem, de 400 hores de durada, que finalitzarà el 15 de juliol de 2023. Permetrà a les persones que el superin acreditar una formació de certificat de professionalitat nivell 3. El curs s'impartirà de manera presencial a les aules de promoció econòmica, a l'edifici del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), de dilluns a divendres en horari de 9.00 h a 14.00 h.  

Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació. Podran optar-hi persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG. Està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

Cartell Curs Gestió de Magatzem - Inici març 2023.jpeg

 

 

Al gener s'ha iniciat un curs d'activitats de gestió administrativa, de 920 hores, que finalitzarà al setembre, i permetrà l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 2.

El dimecres 11 de gener de 2023 va començar un curs d'activitats de gestió administrativa de 920 hores que s'allargarà fins al setembre 2023, i que permetrà a les persones que el superin l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 2. Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació. Podran optar-hi persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG. Està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional. 

El curs s'imparteix de manera presencial a les aules de promoció econòmica, a l'edifici del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), de dilluns a divendres en horari de 9.00 h a 15.00 h. El contingut de la formació inclou informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria i pràctiques en empreses.

 

Curs Gestió Administrativa 2023 .jpg

 

  

Des del departament de Promoció Econòmica es treballa amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi. Consulteu les accions formatives programades

Relació cursos 2023 Departament Promoció Econòmica Ajuntament d'Abrera.jpg

Més informació i inscripcions

Per formalitzar les inscripcions, podeu adreçar-vos directament al Departament de Promoció Econòmica en l'horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres 16.30 h a 19 h, a través dels següents canals:

 • Presencialment a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20)
 • Trucant al T. 93 770 01 02  
 • Per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00