Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • A Abrera aquest estiu donem sang i vida!
 • Més de 60 persones han donat sang a la campanya de donació "Donar sang sona bé i dóna vida" del dijous 12 de gener de 2023. Gràcies, Abrera!
 • Més de 60 persones han donat sang a la campanya de donació "Donar sang sona bé i dóna vida" del dijous 12 de gener de 2023. Gràcies, Abrera!

  + 1

 • Més de 60 persones han donat sang a la campanya de donació "Donar sang sona bé i dóna vida" del dijous 12 de gener de 2023. Gràcies, Abrera!

SALUT PÚBLICA I BENESTAR

16/1/2023

Més de 60 persones han donat sang a la campanya de donació "Donar sang sona bé i dóna vida" del dijous 12 de gener a la Casa de Cultura


El dijous 12 de gener passat es va dur a terme una nova campanya de donació de sang a Abrera, sota el lema "Donar sang sona bé i dóna vida". Des de l'Ajuntament d'Abrera, juntament amb l'Àrea de Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits, s'ha impulsat una nova campanya de donació de sang al municipi per tal que els veïns i veïnes s'apropin i facin les seves donacions. així, un total de 61 persones han donat sang. D'aquestes, 2 ho feien per primera vegada.

 

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar el dijous 12 de gener a la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17) de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h. Un total de 61 persones han donat sang. D'aquestes, 2 ho feien per primera vegada. Les persones interessades havien d'apuntar-se prèviament al web del Banc de Sang (fent clic aquí). 

 

Des del Banc de Sang i Teixits es fa una crida a la donació, ja que aquest 2023, seran necessàries 260.000 donacions per atendre les necessitats dels pacients de Catalunya.

 

La propera cita a Abrera serà el dilluns 27 de març de 2023 a l’Escola francesc Platón i Sartí! Us hi esperem!

 

Més de 60 persones han donat sang a la campanya de donació

 

A la campanya del Banc de Sang i Teixits, "Donar sang sona bé i dóna vida", hi han participat un total de 61 abrerencs i abrerenques. D'aquestes, 2 ho feien per primera vegada. 

 

Requisits pels donants

Els i les donants han de tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilograms i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any, mentre que els homes un màxim de quatre i entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos. Com a mesura de seguretat, abans de la donació, es fa una entrevista mèdica en què es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.

 

Si has patit la Covid, hauràs d’esperar 14 dies per poder donar des de la fi dels símptomes. Si has estat en contacte amb algú que hagi tingut la Covid, però estàs vacunat amb la pauta completa i no tens símptomes, pots donar sang amb normalitat.


La vacunació contra la Covid no impedeix donar sang o plasma. Tot i això, si tens algun efecte secundari com febre o malestar general, hauràs d'esperar 2 setmanes.

 

A Abrera tornem a donar el millor de nosaltres! Gràcies a totes i tots!

 

Més de 60 persones han donat sang a la campanya de donació

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00