Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!
 • Fira de Nadal 2022
 • Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Campanya Nadal 2022

  + 6

 • Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!
 • Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!
 • Fira de Nadal 2022 Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Programació
 • Fira de Nadal 2022 Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Comerços participants
 • Concurs de contes de Nadal 2022
 • Concurs de postals de Nadal 2022

NADAL/COMERÇ

29/11/2022

L'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Abrera, organitzen diferents propostes per celebrar i dinamitzar el Nadal al municipi


Des de l'Ajuntament d'Abrera es dóna suport i es col·labora amb les iniciatives programades des de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera per celebrar i dinamitzar el Nadal al nostre municipi. Aquest dissabte 3 de desembre i diumenge dia 4, al parc de Can Morral, podrem gaudir de la Fira de Nadal, que obrirà en horar de 10.00 h a 20.00 h. Hi haurà concurs de puzles, contes i postals de Nadal, tallers, espectacles, jocs infantils, inflables i serveis de restauració, per a passar-ho d'allò més bé! A més, enguany es comptarà amb la Ruleta de Premis, a la que es podrà participar amb els tiquets de compra als comerços associats i guanyar premis. Preneu nota i gaudim plegats del Nadal a Abrera! 

La presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, Dolors Lirio, destaca que aquest Nadal "no només estem organitzant la fira sinó que també s'està organitzant una campanya comercial, per la qual serà necessari haver guardat tots els tiquets de compra dels establiments associats. Així que atenció! Guardeu els tiquets de tot allò que aneu comprant des de ja mateix! De fet, no només hem organitzat la Fira de Nadal, sinó que també hem engegat una campanya perquè totes les llars puguin comptar amb decoració nadalenca de l’entitat, que podrá tenir premi. En fer les compres als establiments de botiguers i serveis d’Abrera associats, entre el dilluns 5 de desembre i el dijous 5 de gener, ambdós dies incosos, per un valor mínim de 15 euros, regalarem una bola de Nadal amb un número de 4 xifres, amb el que es podrà guanyar una experiència amb el sorteig de la Loteria del Nen, que es celebra el 6 de gener”. 

 

Campanya de decoració de les llars - Fira de Nadal 2022

 

Lirio també explica que, dins la Fira de Nadal d'enguany, també hi haurà "una Ruleta de la Suerte, qui vulgui podrà comprar tiquets per participar, hi haurà molts regals! Però també es podrà participar a través de les compres, tant a la Fira com a les botigues del municipi, però els tiquets serveixen des de ja! Guardeu-los! Compreu a Abrera, perquè tindreu premi segur!". 

 

Fira de Nadal 2022 Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Programació.jpeg

 

"Dins la Fira de Nadal hi haurà "una Ruleta de la Suerte, qui vulgui podrà comprar tiquets per participar; però també es podrà participar a través de les compres que es realitzin, tant a la Fira com a les botigues del municipi. Compreu a Abrera, perquè tindreu premi segur!"

D'altra banda, segons la dinamitzadora de la campanya de comerç, Marga González, considera que "l'època de Nadal és una de les èpoques de l'any on es dóna més moviment i creixement econòmic per a tots els negocis. És una època d'unió, entre familiars i amics, on predominen els regals i obsequis més especials, i per a les botigues al ser una època de major número de vendes, es dispara l'índex de consum de la població, hi ha molt moviment econòmic i això fa que augmenti la rendibilitat durant aquest període. 

 

González també ha fet un balanç positiu de l'acollida d'aquest tipus de campanyes perquè, "a part de guanyar fidelitat, no només amb nous clients sinó amb la resta de la clientela més antiga, és un bon moment per donar-se a conèixer, per saber que a Abrera tenim de tot i incentivar la riquesa del poble; comprar al poble genera riquesa i també llocs de treball, i això és molt important". 

 

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

 

Durant aquestes campanyes "és un bon moment per donar-se a conèixer, per saber que a Abrera tenim de tot i incentivar la riquesa del poble; comprar al poble genera riquesa i també llocs de treball, i això és molt important"

Per la seva part, la nostra regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats Municipals, Guadalupe Marcos, ha recomanat als i a les comerciants del nostre municipi, "que aprofitin la nova Associació de botiguers i Serveis d’Abrera, formeu-ne part per consolidar un teixit comercial que doni força, per una banda, al nostre comerç i el consolidi, i per l’altra que doni un servei que cobreixi les necessitats dels nostres veïns i veïnes. Recordar també que tenim els nostres comerços de l'Associació de Botiguers, també el nostre Mercat Municipal i el centre comercial Montserrat Centre".

 

Marcos també ha volgut llançar un missatge a la ciutadania abrerenca, per tal que "aprofitem el comerç que tenim al poble, d’aquesta manera tindrem un poble viu i així tindrem producte de qualitat acompanyat d’un bon servei. Comprar als comerços del municipi ofereix l’oportunitat de conèixer-los millor. Ens ofereixen productes de proximitat, de bona qualitat i a preus competitius: donen vida al municipi, col·laboren en les activitats i dinamitzen la vida del nostre poble, és més sostenible, no contamines per anar a comprar; t'ofereixen un tracte personalitzat, amb assessorament i consells i, a banda, són els nostres veïns i veïnes". 

 

"Als comerciants, aprofiteu la nova Associació de botiguers i Serveis d’Abrera, formeu-ne part per consolidar un fort teixit comercial. A la resta de la ciutadania, aprofitem el comerç que tenim al poble, amb un producte de qualitat acompanyat d’un bon servei. Recordar també que tenim els nostres comerços de l'Associació de Botiguers, també el nostre Mercat Municipal i el centre comercial Montserrat Centre"

Èxit de participació en la Fira de Santa Llúcia d'Abrera, organitzada per l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera. Moltes gràcies a tothom!

 

Dissabte 3 i diumenge 4 de desembre: Fira de Nadal d'Abrera al parc de Can Morral, que obrirà de 10.00 h a 19.00 h

Dissabte 3 i diumenge 4 de desembre us convidem a visitar la Fira de Nadal d'Abrera i a gaudir d’un dia en família! El mercat nadalenc s’ubicarà al parc de Can Morral, al costat de la pista de gel, en horari de 10.00 h a 19.00 h, i podreu gaudir d’espectacles, jocs infantils, inflables, tallers, concursos de puzles, contes i postals nadalenques, a banda de guanyar magnífics regals amb la Ruleta de Premis i gaudir de diferents serveis de restauració. 

 

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats Municipals, Guadalupe Marcos, vol animar a la gent a què "col·labori i participi amb els tallers i les diferents activitats i concursos que ens han preparat des de l’associació. El nostre comerç ens necessita, us hi esperem a tots i totes!!!

 

Deixa’t empeltar per l’esperit nadalenc a la Fira de Nadal d’Abrera 2022! 

 

Fira de Nadal 2022

 

II Concurs de contes de Nadal

L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera ha organitzat, un any més, el Concurs de contes de Nadal, que arriba a la seva segona edició, i que comptarà amb tres categories:

 • Fins a 3r de primària
 • 4t, 5è i 6è de primària
 • Adults (a partir de 1r d'ESO)

El termini del lliurament romandrà obert fins al dissabte 31 de desembre inclòs. Es poden lliurar a qualsevol dels establiments que participen en la iniciativa i que podeu consultar al final d'aquesta notícia. Els contes que es presentin han de complir els següents requisits:

 • La temàtica ha de ser nadalenca
 • L'extensió màxima del conte és de dos folis
 • El conte s'haurà de signar amb pseudònim i posar un número de telèfon de contacte i edat. 

Un jurat format per membres de l'Associació Abrecedaris, escollirà el conte guanyador. El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 8 de gener a la Carpa d'Infància junt a la pista de gel, al parc de Can Morral. Per més informació, podeu visitar l’Instagram: @botiguersiserveisabrera.

 

Concurs de contes de Nadal 2022

 

 

II Concurs de postals de Nadal

El Nadal és època de compartir! Per això, des de l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera, s'ha ideat un altre concurs; el Concurs de postals de Nadal, que també enguany celebra la seva segona edició!

 

Per participar-hi només heu de fer la vostra postal de Nadal en format A5 (mig foli), i entregar-la a un establiment col·laborador (trobareu el llistat a la part final d'aquesta notícia), abans del dissabte 31 de desembre, amb nom, curs i telèfon.

 

Totes les postals rebudes s'exposaran als establiments associats. Un jurat escollirà la postal guanyadora i l’entrega de premis, tindrà lloc el diumenge 8 de gener a la Carpa d'Infància, junt a la pista del gel al parc de Can Morral.

Concurs de postals de Nadal 2022

 

 

 Establiments col·laboradors de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera

 

 Establiments col·laboradors de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera - Fira de Nadal 2022

 

Per a més informació podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 22/11/22 amb la presidenta de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera, Dolors Lirio, i la dinamitzadora de la campanya de comerç, Marga González, fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. Us convidem a participar en les activitats que s'han preparat des de l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera en col·laboració amb el nostre Ajuntament! Perquè a Abrera, fem el Nadal entre totes i tots! 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00