Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat
 • Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat
 • Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat (2)

  + 3

 • Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat (4)
 • Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat (5)
 • Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat (3)

GENT D'ABRERA / ESPORTS

30/11/2022

Els joves futbolistes abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera han estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat


Durant aquest mes de novembre, l’Àrea Esportiva de la Federació Catalana de Futbol de la Delegació del Baix Llobregat ha fet diverses convocatòries oficials amb la finalitat de dur a terme una sessió d’entrenament amb la Selecció Territorial Sub-13 Masculina del Baix Llobregat, amb l’objectiu d’afavorir la formació i la participació en les Trobades Territorials que es duran a terme properament.

 

En aquesta ocasió, han convocat dos joves jugadors abrerencs, amb 12 anys: l’Aaron González, que juga al Pallejà Club de Futbol, i el Rubén Aguilera, de l’Agrupació Esportiva Abrera. Des de l’Ajuntament d’Abrera els felicitem i els encoratgem a seguir formant-se! Moltes felicitats!

Tots dos s’enfronten amb els seus respectius equips, l’Agupació Esportiva Abrera i el Pallejà Club de Futbol, a la competició regular de Lliga a la 1a Divisió Infantil però, fora dels terrenys de joc, són companys a l’Institut Voltrera d’Abrera. De fet, una de les coses que més valoren de la pràctica del futbol és “la companyonia”, i també el “poder competir amb els altres clubs però sempre amb respecte cap als altres”.

 

"El que més ens agrada del futbol és la companyonia i poder competir amb els altres clubs, però sempre amb respecte cap als altres"

Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat (2).jpeg

 

Els entrenaments s’han dut a terme al Camp Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat i, segons han explicat l’Aaron i el Rubén, ha estat “un entrenament com el del nostre club, amb la finalitat de fer una convocatòria per jugar un torneig i una competició per les comarques de tot Catalunya”. En declaracions a la nostra emissora municipal, Ràdio Abrera, el Rubén ha destacat que s’ha sentit “molt content i orgullós pel meu esforç”, mentre que l’Aaron ha apuntat que “ha sigut molt emocionant i molt xulo”. L’Aroon i el Rubén han coincidit en que “seria molt xulo poder jugar els dos a la convocatòria final”.

 

Rubén Aguilera: "M'he sentit molt content i orgulló pel meu esforç"; Aaron González: "Ha sigut molt emocional". Tots dos coincideiden que "seria molt xulo poder jugar els dos a la convocatòria final".

 • Podeu sentir L’Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dimarts 29 de novembre amb els joves futbolistes abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera fent clic aquí i a l’enllaç que trobareu a la part inferior d’aquesta pàgina.

 

Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat.jpeg

 

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera felicitem els nostres joves futbolistes i els encoratgem a seguir formant-se! Moltes felicitats i endavant! Abrera amb l’esport i els i les nostres esportistes!

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera felicitem els nostres joves futbolistes i els encoratgem a seguir formant-se! Enhorabona!

  

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00