Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ple Municipal Ajuntament d'Abrera - Setembre 2022

PLE MUNICIPAL

30/9/2022

Torna a escoltar el Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera d'aquest dijous 29 de setembre, celebrat presencialment, a la nostra programació "A la carta"


Aquest dijous 29 de setembre, a partir de le 19 hores, s'ha celebrat una sessió ordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera, de manera presencial. Com sempre, la retransmissió del ple es va poder seguir en directe a través de Ràdio Abrera en el 107.9 de la FM, per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Si us el vau perdre o voleu tornar a sentir-lo, ho podeu fer fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. A continuació us fem un resum dels punts que es van debatre a la sessió:

  

En primer lloc, va prendre possessió del seu càrrec la regidora del Grup Municipal d'Alternativa d'Abrera, Iraida Adell Edo, ocupa el càrrec que fins al ple de juliol ostentava Miquel Carrión, qui va presentar la seva renúncia. En la seva primera intervenció, Adell va agrair el suport dels companys de formació i va manifestar el seu compromís per treballar pel municipi. I el segon punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació de l'acta de la sessió de data 21 de juliol de 2022 amb el suport de tots els grups municipals. .

 

El Reglament del servei  públic de subministrament d'aigua al municipi d’Abrera es va aprovar de manera inicial amb 14 vots a favor, 11 del PSC i 2 d'Esquerra Republicana des del govern municipal i 1 vot favorable també de la regidora de Ciutadans, i 3 abstencions, del regidor d'Abrera en Comú i els dos representants d'Alternativa d'Abrera.

 

I també es va aprovar, en aquest cas de manera definitiva, el projecte d’obra de la "Reforma de la Sala Municipal Pere Torres", en aquest cas, amb els vots favorables del govern municipal, PSC i Esquerra, i l'abstenció dels grups de l'oposició, Alternativa d'Abrera, Abrera en Comú i Ciutadans.

 

En l'àmbit econòmic, el ple municipal de l'Ajuntament d'Abrera ha aprovat el Compte General de l’exercici de 2021 amb 13 vots a favor del govern, 11 dels socialistes i 2 dels republicans, 1 abstenció del grup de Ciutadans i 3 vots en contra dels dos regidors d'Alternativa d'Abrera i el regidor d'Abrera en Comú.

 

També s'ha aprovat una rectificació del Inventari general consolidat de béns i drets de l’Ajuntament d’Abrera, que aquest cas per unanimitat de tots els grups municipals.

 

L'ordre del dia també incloïa un punt referent a l'elevació dels límits percentuals d’exercicis futurs de despesa plurianual en tres projectes d’inversió, per a la intervenció arqueològica i restauració a l’església de Sant Hilari, la fase 2 de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua a Can Vilalba i la reforma de la sala municipal Pere Torres. La votació d'aquest punt va ser d'13 vots a favor dels grups de govern, 11 del PSC i 2 d'Esquerra Republicana, i 4 abstencions dels grups de l'oposició: 2 d'Alternativa d'Abrera, 1 d'Abrera en Comú i 1 de Ciutadans.

 

I finalment, es va aprovar de manera inicial l’Ordenança de circulació i seguretat viària amb el vot favorable dels 13 regidors i regidores dels grups del govern municipal, 11 del  PSC i 2 d'Esquerra Republicana, i també el vot favorable de la regidora de Ciutadans,  i 3 vots en contra dels dos regidors de d'ADA i el regidor d'Abrera en Comú.

 

A l'apartat de control es va donar compte al Ple municipal de la relació de decrets i dels acords de les Juntes de Govern dels mesos de juliol i agost de 2022 i, finalment, va haver-hi el torn de precs i preguntes. 

 

Com sempre, la sessió ordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera la vam retransmetre en directe per Ràdio Abrera, a través del 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Podeu recuperar el podcast de la sessió íntegra a la nostra programació "A la carta" a la web i a l'app. La propera setmana, als Serveis Informatius de Ràdio Abrera tractarem amb més detall els punts més destacats debatuts ahir dijous 29 de setembre  al ple municipal ordinari de l'Ajuntament d'Abrera. Podeu accedir al podcast de totes les sessions plenàries fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00