Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • T-Mobilitat

MOBILITAT

5/7/2022

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, arriba a Abrera amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya


La T-mobilitat, el nou sistema de bitlletatge i validació del transport públic amb tecnologia sense contacte, ha fet un nou pas amb l’expansió fora de la zona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i ja es pot utilitzar a les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Les dues línies de l’operador ferroviari, Llobregat-Anoia, que inclou el nostre municipi, i Barcelona-Vallès, ja estan preparades per a l’ús del nou sistema en les corones 2 i 3.

Amb la T-mobilitat es pot viatjar amb el mòbil o la targeta de forma fàcil i segura.

La T-mobilitat és el nou sistema digital de taquillatge del transport públic a Catalunya. Amb aquest, es pot viatjar amb el mòbil o la targeta de forma fàcil i segura. La línia del Llobregat s’hi incorpora parcialment i la T-mobilitat es podrà utilitzar fins a Olesa de Montserrat, al ramal Manresa, i fins a Sant Esteve Sesrovires, al ramal Igualada. D’aquesta manera, s’afegeixen les següents estacions: Martorell Central, Martorell Enllaç, Abrera, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires. Les persones que vulguin anar més enllà de la corona 3, de moment, no podran optar per la T-mobilitat i hauran de seguir viatjant amb els títols magnètics. 

Així doncs, les persones usuàries que ja poden viatjar amb la T-mobilitat a les corones 2 i 3 són aquelles que es mouen exclusivament en Ferrocarrils de la Generalitat i/o que es mouen en Ferrocarrils i fan transbordament en algun dels operadors de l’àrea metropolitana que ja estan incorporats (com per exemple metro, autobusos, tramvia...). Qui viatgi en Ferrocarrils, però, i necessiti fer transbordament en un altre mitjà de transport de les corones 2 i 3, encara haurà de seguir utilitzant el sistema magnètic. 

T-Mobilitat 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00