Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ajuts per al lloguer

ACCIÓ SOCIAL

27/6/2022

Atenció! Ja s'ha obert el termini per sol·licitar els ajuts pel pagament del lloguer, dirigits a persones majors de 36 anys

 


Des de l'Ajuntament fem difusió de la convocatòria de subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) en relació amb el pagament del lloguer per a la població a partir dels 36 anys, que estarà oberta des de demà dimarts 28 de juny fins al divendres 15 de juliol, ambdós inclosos. L'objectiu d'aquests ajuts és facilitar la permanència en un habitatge en règim de lloguer.

 

Per les veïnes i veïns d'Abrera que necessitin sol·licitar l'ajut pel pagament del lloguer d'habitatges de forma presencial, al nostre Ajuntament poden demanar informació i cita prèvia per concertar una entrevista amb un tècnic/a assessor/a en matèria d'habitatge, trucant al T. 93 770 03 25.

 

Convocatòria d'ajuts al pagament del lloguer

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús d'habitatges o habitacions, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social. Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin 36 anys o més, que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dilluns 27 de juny la RESOLUCIÓ DSO/1967/2022, de 21 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació per a l'any 2022. Podeu consultar la resolució amb les bases de la convocatòria a l'espai web del DOGC fent clic aquí.

 

 

El termini de presentació de sol·licituds comença aquest dimarts 28 de juny i s'allarga fins al divendres 15 de juliol, inclòs.

Ajuts al pagament del lloguer

Tramitació electrònica

El tràmit s'ha de dur a terme de forma telemàtica a l'enllaç de l'espai gencat.cat que trobareu seguidament. És necessari tenir una identificació electrònica (idCAT Mòbil, idCAT Certificat, DNI electrònic). Trobareu la sol·licitud de la subvenció fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Assessorament per tramitar l'ajut

Les veïnes i veïns d'Abrera que necessitin sol·licitar l'ajut pel pagament del lloguer d'habitatges de forma presencial poden contactar amb el nostre Ajuntament, per demanar informació i cita prèvia i concertar una entrevista amb un tècnic/a assessor/a en matèria d'habitatge.

 

  • Podeu trucar al telèfon de l'Ajuntament d'Abrera T. 93 770 03 25 en horari d'atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.99 h i dimarts i dimecres de 16.30 h a 19 h.

Recordem que per qüestions relacionades amb Habitatge, des del Consell Comarcal s'ha habilitat l'adreça electrònica específica habitatge@elbaixllobregat.cat. D'altra banda, també s'ha habilitat específicament per qüestions d'habitatge el telèfon 93 557 24 24.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00