Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • agenda

AGENDA D'ACTIVITATS

17/6/2022

Us informem de les activitats programades a Abrera pels propers dies, així com les que tenen oberta la inscripció, perquè no us perdeu cap ni una!


Gaudiu de totes les propostes que s'han programat a Abrera pels propers dies! Consulteu l'oferta d'activitats programades al nostre municipi i no us perdeu cap ni una! Podeu fer la vostra reserva prèvia d'entrades i inscripcions a través d'aquesta pàgina web, als enllaços que trobareu a continuació, o també de manera presencial abans de l'inici de cada activitat.

 

Divendres 17 de juny

Inauguració de l’exposició 40+1 Colla de Diables Bram de Foc

Aquest divendres 17 de juny, a les 19 h tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició 40+1 Anys de Foc a Abrera de la Colla de Diables Bram de Foc a la Casa de Cultura d’Abrera (Federico Garcia Lorca, 17). La mostra commemorativa de l'entitat es podrà visitar durant la Festa Major fins al diumenge 3 de juliol. Més informació sobre els actes commemoratius dels 40+1 Anys de Foc de la Colla de Diables Bram de Foc fent clic aquí

 

Abrera som cultura! Celebrem l'aniversari 40 (+1) Anys de foc a Abrera de la colla de diables Bram de Foc. Moltes felicitats! 

 

Projecció de la pel·lícula Everest 82

I divendres 17 de juny, a partir de les 20.30 h el Centre Excursionista d’Abrera organitza al Centre Polivalent del Rebato la projecció de la pel·lícula Everest 82, a càrrec de Xavier Pérez Gil.

 

Projecció de la pel·lícula Everest 82 


Dissabte 18 de juny

 

Cloenda de la temporada de l'Abrera Club Esportiu

Dissabte, 18 de juny durant tot el matí, de les 09.30 h a les 13.30 h l’entitat Abrera Club Esportiu Futsal celebrarà la sessió de cloenda de la temporada al Pavelló Municipal d’Abrera amb diversos partits i camp inflable que s’instal·larà al costat del pavelló.

 

Cloenda de la Temporada de l'Abrera Club Esportiu

 

 

 

Visita de l'autor local David Galiano Ecay, “Escapando del destino” - Bibliopiscina

També dissabte dia 18 l’autor abrerenc David Galiano Ecay presentarà el seu llibre “Escapando del destino” a les onze del matí a la Biblioteca Josep Roca i Bros (Federico Garcia Lorca, 17), i a les sis de la tarda també a la Bibliopiscina, al recinte de la Piscina Municipal d’Estiu. Recordem que la bibliopiscina funciona durant aquest mes de juny els dissabtes i diumenges de quatre a vuit de la tarda. Trobareu més informació fent clic aquí.

 

Presentació Escapando del destino

 

 

Sortida nocturna per Montserrat - Centre Excursionista d'Abrera

I encara dissabte, el Centre Excursionista d’Abrera organitza una sortida nocturna per Montserrat amb sortida a les 20.30 h des del Centre Aquàtic Municipal, de dificultat fàcil i una durada de 3 a 4 hores. 

 

 Sortida nocturna per Monserrat


Diumenge 19 de juny

Espectacle teatral: 'La Motxilla de l’Ada'

I diumenge, 19 de juny a les cinc de la tarda, la Sala Municipal d’Abrera (ps. de Telefònica s/n) acollirà l’espectacle teatral “La motxilla de l'Ada” a càrrec de la Companyia Al Detall, adreçat a tots els públics, a partir de cinc anys, que té oberta la inscripció gratuïta en aquest web fent clic aquí.

 

No us perdeu l'espectacle 'La motxilla de l’Ada' d’aquest diumenge 19 de juny a la Sala Municipal

 

 

Concert de Festa Major a càrrec de la Coral Contrapunt i Amb Cor de Gòspel d’Abrera

I també diumenge 19 de juny, a partir de les set de la tarda, podrem gaudir a l’auditori del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) del tradicional concert de Festa Major de la Coral Contrapunt d’Abrera que, en aquesta ocasió, arriben acompanyats per l'entitat Amb Cor de Gòspel d’Abrera.

 

Concert de Festa Major a càrrec de la Coral Contrapunt i Amb Cor de Gòspel d’Abrera

 

Dilluns 20 de juny

Taller Cuina’t el món - Casal de Joves

El dilluns 20 de juny, de 17 h a 20 h, al Casal de Joves d’Abrera es farà una nova edició del Taller Cuina’t el món.No us el perdeu!

 

Finals del 32è Campionat de Frontó per parelles

I també dilluns de 19 h a 20 h, a les pistes del frontó municipal, es disputaran les finals del 32è Campionat de Frontó per parelles d’Abrera. Activitat organitzada des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Abrera.

 

Dimarts 21 de juny

Cloenda Club de Lectura d’Adults

Dimarts 21 de juny, a partir d eles 18 h, es celebrarà la Cloenda Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Josep Roca i Bros. Activitat gratuïta. dirigida al públic adult. No cal inscripció prèvia. Organitza: Ajuntament d’Abrera. Biblioteca Josep Roca i Bros

 

Club adults

 


Dimecres 22 de juny

Dimecres Grans - Commemoració del Dia Mundial de la Presa de consciència de l’abús i maltracte a les persones grans

Dimecres 22 de juny, a les 11 h i de 16.30 h a 18 h, al Casal de la Gent Gran, hi haurà una nova edició dels Dimecres Grans en Commemoració del Dia Mundial de la Presa de consciència de l’abús i maltractament a les persones grans, amb dues xerrades.

 

Cloenda d’activitats d’Educació Física, Preesportiva i Takeowondo

I també dimecres de 18 h a 20 h de la tarda, el Pavelló Esportiu Municipal acollirà la Cloenda de les activitats d’Educació Física, Preesportiva i Takeowondo del Servei d’Esports.


Dijous 23 de juny

Revetlles de Sant Joan

EI dijous 23 de juny a la nit hi haurà a Abrera dues revetlles per celebrar Sant Joan. A partir de les vuit del vespre a la plaça de Pau Casals es podrà sopar a la fresca. Les taules i cadires es poden reservar en aquest web municipal. A partir de les onze hi haurà música amb la banda Sifasol.

Mentre que l'Associació de Veïns i Veïnes del barri de Can Vilalba la revetlla de Sant Joan al Casal Social del barri a partir de les 21 h, amb música en directe a càrrec del Dj d’aquesta casa Jordi Bosquet. Trobareu més informació sobre les revetlles a Abrera fent clic aquí.

 

 • Reserveu la vostra taula per la revetlla de Sant Joan a la plaça de Pau Casals fent clic aquí.

 

 

Revetlla de Sant Joan 2022. Plaça de Pau Casals


Inscripcions


Visites guiades al Castell Voltrera d'Abrera

Des de l'Ajuntament d'Abrera comencem una nova etapa en el Castell de Voltrera d'Abrera (pl. del Castell de Voltrera s/n), que ja és accessible per a la ciutadania, després de la finalització dels treballs per a la consolidació estructural del castell i de la capella de Sant Pere, situades al barri de Can Vilalba. A més, ens hem sumat al projecte dels 7 balcons de Montserrat del Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb el nou Balcó de Montserrat, que ens ha permès tenir un balcó a l’esplanada del Castell. Puntualment, hi haurà alguns dissabtes de l’any en curs que es realitzarà una visita guiada/comentada en horari de matí, d'11.30 h a 12.30 h, només caldrà inscripció prèvia a través d'aquesta pàgina web. Preneu nota:

 

 • Podeu fer la vostra inscripció per les visites guiades al Castell de Voltrera d'Abrera fent clic aquí

  Les visites guiades es duran a terme els següents dies:

  • Dissabte 14 de maig de 2022
  • Dissabte 4 de juny de 2022
  • Dissabte 2 de juliol de 2022
  • Diumenge 24 de juliol de 2022, per la Festa Major del barri de Can Vilalba
  • Dissabte 6 d'agost de 2022
  • Dissabte 3 de setembre de 2022
  • Dissabte 1 d'octubre de 2022
  • Dissabte 5 de novembre de 2022
  • Dissabte 3 de desembre de 2022


  Obrim a la ciutadania el Castell de Voltrera d'Abrera i el Balcó de Montserrat

   

 

Visita comentada i recreació històrica a les trinxeres republicanes del bosc de Sant Miquel d'Abrera

En aquest web municipal també podeu fer les vostres inscripcions per la visita comentada amb acte de recreació històrica a les trinxeres republicanes de la Guerra Civil al barri de Sant Miquel  que tindran lloc el dissabte 2 de juliol, en el marc dels actes de la Festa Major. Podeu fer la vostra inscripció per la visita comentada i recreació històrica a les trinxeres republicanes fent clic aquí.

 

 

Còmic "Quan érem petits" 

Recordem que també podeu adquirir en aquest web municipal fent clic aquí el còmic "Quan érem petits", de Roger Roca i Cristina Bueno, editat per l’Ajuntament d’Abrera que recull anècdotes que reflecteixen el dia a dia de la gent del municipi durant la primera meitat del segle XX i es nodreix del fons fotogràfic de l'Arxiu Històric Municipal d’Abrera.

 

Concurs de graffitis

També us recordem que dimarts 21 de juny finalitza el termini d’inscripció al concurs de graffitis per a joves d'entre 12 i 35 anys que es desenvoluparà el diumenge 3 de juliol en el marc de la Festa Major Jove 2022, al que s'hi podrà participar de forma individidual o en parella amb les tècniques de lettering o il·lustració/mural. Per a cadascuna de les tècniques s’han establert dues cateogies per edats: la primera de 12 a 17 anys, dotada d’un premi de 50 euros, i la segona de 18 a 35 anys, amb un premi de 100 euros. Podeu fer la vostra inscripció a través de la Seu Electrónica fent clic aquí o o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Abrera.

 

Concurs de graffitis

 

 

Concurs de primavera de fotografia d'ANDA

Dimarts 21 de juny és també el darrer dia per presentar treballs al Concurs de primavera de fotografia de l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA. Les imatges s'han d'enviar per correu electrònic a: comunicacio.anda@gmail.com

 

Abonaments per a la Piscina Municipal d'Estiu

I finalment us recordem que els abonaments de la temporada de la Piscina Municipal d’Estiu es poden adquirir fins al dijous 28 de juliol inclós a través del web municipal abrera.cat o demanat cita presencial al Centre Aquàtic Municipal trucant al 93 770 51 00. L’horari de la piscina és de de dilluns a divendres de 11 del matí a vuit del vespre, i dissabtes, diumenges i festius de 10 del matí a vuit de la tarda. I les persones abonades al CAM tenen accés gratuït amb el seu carnet.


Més informació:

Podeu estar informats de totes les activitats que s'organitzen a Abrera a través de les Xarxes Socials de l'Ajuntament d'Abrera a Instagram: @abrerainfo, @activatabrera, @casaldejovesabrera. També a L'Agenda de Ràdio Abrera que s'emet dissabtes i diumenges cada hora, des de les 8 h fins a les 20 h després dels Butlletins en Xarxa, i a les 14 h després del Resum de la Setmana. Podeu recuperar el podcast fent clic aqui

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00