Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Tot preparat per gaudir de les revetlles de Sant Joan a Abrera! Viu la festa!

CULTURA/ENTITATS

13/6/2022

S'obren les inscripcions per reservar taula per a la revetlla de Sant Joan que es celebrarà el proper dijous 23 de juny a partir de les 20h a la plaça de Pau Casals d'Abrera


Tot preparat per gaudir de les revetlles de Sant Joan a Abrera proper dijous 23 de juny a la nit. Els veïns i veïnes que vulguin gaudir de la revetlla al nostre municipi ho tenen ben fàcil. Preneu nota de les dues revetlles de Sant Joan que tindran lloc al nucli urbà i al barri de Can Vilalba d'Abrera. 

Al nucli urbà, concretament a la plaça de Pau Casals, a partir de les 20 h es donarà el tret de sortida a la festa que hem organitzat des de l’Ajuntament d'Abrera, a la que tothom hi està convidat. Porteu el vostre sopar, us posem la taula! Gaudiu de la revetlla de Sant Joan a la plaça de Pau Casals amb el grup Sifasol! Només heu de reservar la vostra taula fent la vostra inscripció prèvia, al web municipal: El regidor de Cultura, Francisco Sánchez, ha manifestat que “ya podemos hacer la reserva de las mesas y sillas para la Revetlla de Sant Joan, y podamos difrutar de una Revetlla como hacíamos hace cuatro días. Invito a todo el mundo que venga, lo pasaremos francamente bien". 

  • Reserveu la vostra taula per la revetlla de Sant Joan a la plaça de Pau Casals fent clic aquí.

 

 

Gaudiu de la revetlla de Sant Joan a la plaça de Pau Casals amb el grup Sifasol. Porteu el vostre sopar, us posem la taula!

 

Revetlla de Sant Joan 2022. Plaça de Pau Casals


Revetlla al Casal Social de Can Vilalba: Porta el teu sopar i despreocupa't de les taules i les cadires!

L'Associació de Veïns i Veïnes del barri de Can Vilalba ha organitzat amb la col·laboració del nostre Ajuntament la revetlla de Sant Joan al Casal Social del barri de Can Vilalba (avda. Circumval·lació, 3) a partir de les 21 h, amb música en directe a càrrec de Dj Jordi Bosquet de Ràdio Abrera. Porta el teu sopar i despreocupa't de les taules i les taules i les cadires! També hi haurà coca i una copa de cava en nom de l'associació.

 

Revetlla de Sant Joan 2022. Barri de Can Vilalba

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00