Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Organitzem un Escape Room de Patrimoni, obert a tota la ciutadania, pels indrets abrerencs més destacats! Apunteu-vos!
 • Organitzem un Escape Room de Patrimoni, obert a tota la ciutadania, pels indrets abrerencs més destacats! Apunteu-vos!
 • Acció Cultural - Església Sant Pere

PATRIMONI CULTURAL

1/6/2022

El proper diumenge 12 de juny, s'ha organitzat un Escape Room de Patrimoni, obert a tota la ciutadania, que recorrerà els indrets abrerencs més destacats


Què en saps de la història d'Abrera? Vols gaudir de valent amb un joc pels carrers de la vila? Forma equips de 3, 4, 5 o 6 persones i participa a l'Escape Room de Patrimoni Cultural d'Abrera, organitzat per la Comissió de Halloween amb la nostra col·laboració.

 

El proper diumenge 12 de juny, a partir de les 10.30 h, tindrà lloc l'Escape Room de Patrimoni pels carrers, places i indrets patrimonials més destacats del nostre municipi. La sortida i arribada serà a la plaça de Pau Casals i a partir de les 10 h, els i les participants hauran de recollir els dorsals i materials per fer l’activitat a la mateixa plaça.

 

Entre les 09.30 h i les 10.30 h, totes les persones participants hauran d’anar a la plaça de Pau Casals a recollir els dorsals i materials per fer l’activitat. L'activitat, que és gratuïta, està adreçada al públic en general, tot i que els i les menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats i acompanyades d’un adult.

 

Organitzem un Escape Room de Patrimoni, obert a tota la ciutadania, pels indrets abrerencs més destacats! Apunteu-vos!

 

Desenvolupament de l'Escape Room

 

Els equips participants han de tenir un mínim de 3 persones i un màxim de 6. Per participar és obligatori dur el dorsal identificador, aquest serà proporcionat per l’organització. Totes i tots els integrants dels diferents equips, disposaran d'un mapa d’Abrera. En aquest tindran marcats cinc llocs del poble on trobaran cinc codis QR. A cada codi QR es plantejarà una pregunta referent a la història de l’indret on es troben. Només una de les cinc preguntes els portarà a una nova ubicació on hauran de realitzar una prova.

 

Per respondre a les preguntes es podrà consultar la pàgina del servei de Patrimoni Cultural i Memòria Històrica al web de l’Ajuntament o bé navegar per internet. Els jugadors i jugadores aniran passant per aquestes zones marcades al mapa, sense cap ordre establert. Un cop resolta la prova, aconseguiran un codi lingüístic que hauran de guardar per poder desxifrar l’enigma final. També, se’ls marcarà amb un segell el mapa conforme s’ha assolit la prova.

 

 

El guanyador o guanyadora serà l’equip que completi tot el recorregut en el menor temps possible. Un membre de l’equip s’haurà de fer una fotografia al costat del cronòmetre i ensenyar el plànol degudament omplert.

 

Un cop finalitzada una prova hauran d’anar a un altre punt QR marcat al mapa. El guanyador o guanyadora del joc serà l’equip que menys temps inverteixi a completar tot el recorregut de l'Escape Room. Per demostrar-ho, un membre de l’equip s’haurà de fer una fotografia al costat del cronòmetre i ensenyar el plànol degudament omplert.

 

A l’arribada, de nou a la plaça de Pau Casals, cada equip ha de presentar el plànol amb la següent informació:

 • Segells de totes les proves realitzades
 • Codis lingüístics
 • Resposta final de l’enigma plantejat al principi

Material necessari 

 

El material necessari per a realitzar l'Escape Room serà un telèfon mòbil amb lector de codis QR (que hauran de portar els i les participants). La resta del material necessari per desenvolupar l’activitat serà donat per l’organització.

 

A més, recomanem a les persones participants que realitzin el recorregut amb roba i calçat còmode per caminar pel carrer.

 

  

Inscripcions per participar en l'Escape Room de Patrimoni, obertes!

 

L'activitat és gratuïta, tot i que és necessari que les persones interessades a participar-hi realitzin la seva inscripció prèvia, que ja es pot realitzar:

 • En aquesta pàgina web a través de  la part inferior d'aquesta pàgina o fent clic aquí!

 

Organitzem un Escape Room de Patrimoni, obert a tota la ciutadania, pels indrets abrerencs més destacats! Apunteu-vos!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00