Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Comandament tv

COMUNICACIÓ

25/5/2022

Ja està operatiu el 'Llega 700', un servei gratuït per analitzar i solucionar qualsevol afectació o problema tècnic en la recepció de la TDT, també al municipi d'Abrera


Les empreses operadores de mòbil oferiran properament al nostre municipi la tecnologia 4G i 5G, unes noves tecnologies que permeten assolir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals. Els serveis mòbils 4G i 5G utilitzen la freqüència de 700 i 800 MHz, que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa podria ocórrer que el senyal de TV es vegi afectada per interferències.

 

Llega 700 és el servei gratuït que s'encarrega de solucionar qualsevol afectació en la recepció de la TDT, a causa de les emissions de la tecnologia 4G i 5G a la banda de 700 i 800 MHz.

Llega 700 és  l’empresa escollida pels operadors mòbils per solucionar qualsevol mena d’afectació que es pugui produir als usuaris i usuàries de la TDT motivada per les emissions de la tecnologia 4G i 5G per a assegurar la continuïtat del servei de TV. Aquesta entitat ha estat designada pels operadors de mòbil per a solucionar les interferències o pertorbacions que poguessin produir-se al servei de radiodifusió de TV.

 

Si teniu algun problema per visualitzar els canals de la TDT, poseu-vos si us plau en contacte amb l'assistència gratuïta de Llega 700:

 • Número d'atenció gratuït per a la ciutadania: T. 900 833 999
 • També podeu consultar la pàgina web a l'enllaç www.llega700.es

 

Si teniu algun problema per visualitzar els canals de la TDT, poseu-vos si us plau en contacte amb l'assistència gratuïta de la Llega 700: T. 900 833 999

 

Un operari/a de Línia 700 es desplaçarà on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la. Tot això sense cap cost pels usuaris i usuàries.

 

Foto de realidad virtual, creada por rawpixel.com - www.freepik.es 

 


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00