Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Gaudim de la Piscina Municipal d'Estiu!

OFERTA PÚBLICA OCUPACIÓ

25/5/2022

Obert un procés de selecció urgent per cobrir tres places de recepcionistes-auxiliars administratius per a la Piscina Municipal d'Estiu 


Des de l'Ajuntament d'Abrera s'obre un nou procés de selecció per urgència, inajornable i d'excepcionalitat per a la cobertura de tres places  de recepcionistes-auxiliars administratius/ves per a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera que obrirà les portes del diumenge 5 de juny fins al diumenge 4 de setembre de 2022 (amdós dies inclosos). S'ha establert un termini de 3 dies hàbils per presentar les sol·licituds mitjançant la seu electrònica, del dimecres 25 al divendres 27 de maig (amdós dies inclosos). A continuació us detallem les característiques del procés.

 

Funcions bàsiques a desenvolupar:

 • Atendre al públic personalment i telefònicament en el servei de recepció de la Piscina d’Estiu.
 • Servei de taquillatge de la Piscina d’Estiu amb ús de programari informàtic.
 • Donar   informació   municipal   sobre   els   serveis   prestats   a   la   Piscina Municipal.
 • Control de guarda-roba.
 • Vetllar   per   la   seguretat   i   salut   en   el   seu   lloc   de   treball,   utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments  establerts  i  la  normativa  vigent  en  matèria  de  prevenció  de riscos laborals.
 • Adoptar  en  el  tractament  de  dades  de  caràcter  personal  les  mesures d’índole  tècnica  i  organitzativa  establertes  per  la  Corporació  i  acomplir  la normativa  vigent  en  matèria  de  protecció  de  dades  de  caràcter  personal, així  com  mantenir  el  deure  de  secret  i  confidencialitat  en  relació  a  les mateixes,  que  subsistirà  fins  i  tot  una  vegada  acabada  la  seva  relació laboral/funcionarial amb la Corporació.
 • I, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

 

Titulació mínima requerida

 • Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents:  Graduat Escolar, ESO FP de primer grau o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies.
 • Els aspirants estrangers han d’estar en possessió i acreditar títol reconegut a Espanya de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.
 • Nivell suficiència de català (C1) (anterior nivell de suficiència de català C) de la  Direcció  General  de  Política  Lingüística  o  qualsevol  altre  reconegut oficialment, com a equivalent 

 

S'ha establert un termini de 3 dies hàbils per a la presentació de candidatures a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Abrera, del dimecres 25 al divendres 27 de maig (ambdós dies inclosos)

 

 

Presentació d'instàncies

Les persones interessades en aquest procés selectiu podran presentar les seves sol·licituds:

 • De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada) fent clic aquí. Des de l'Ajuntament es segueix impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (Pl. de la Constitució, 1 d’Abrera) trucant al T. 93 770 03 25 en l'horari habitual, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, i els dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19 h, o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. Trobareu més informació a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00