Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ei, jove! Participa en el concurs de graffitis 2022! Lettering
  • Ei, jove! Participa en el concurs de graffitis 2022! Il·lustració mural
  • Concurs de graffitis

JOVENTUT / CULTURA

24/5/2022

El jovent d'Abrera ja pot inscriure's per participar en el Concurs de graffitis de la Festa Major Jove 2022 i optar als premis de 50 € i 100 €!


El Concurs de graffitis es desenvoluparà en el marc de la Festa Major 2022. Amb aquest concurs des de l’Ajuntament recolxem i promocionem la cultura urbana i el talent abrerenc sobre aquesta tipologia d’art. Podran ser candidats/es al premi del Concurs de graffitis en cadascuna de les seves categories, totes les persones físiques d’edat compresa entre els 12 als 35 anys. Els/les menors hauran de disposar de l’autorització del seu tutor/a legal.

 

El període d’inscripció restarà obert des d'avui dimarts 24 de maig, i fins al dimarts 21 de juny de 2022. Des de l’Ajuntament d’Abrera convoquem un concurs de graffitis que es desenvoluparà en el marc de la Festa Major Jove 2022, amb l’objectiu de recolzar i promocionar la cultura urbana i el talent abrerenc sobre aquesta tipologia d’art. Podrà participar qualsevol persona d’entre 12 i 35 anys, i els i les menors hauran de disposar de la corresponent autorització.

 

Concurs de graffitis

 

Els/les participants podran utilitzar una de les dues tècniques següents:

  • LETTERING, tendència basada en dibuixar lletres a mà, amb aerosols o pintura. Un estil on la capacitat del dibuixant té més força que la pròpia capacitat de dissenyador. Molt vinculat a les firmes dels artistes.

Ei, jove! Participa en el concurs de graffitis 2022! Lettering

  • IL·LUSTRACIÓ/MURAL, tendència basada en intervencions artístiques amb aerosols o pintura amb il·lustracions

Ei, jove! Participa en el concurs de graffitis 2022! Il·lustració mural


Per a cadascuna de les tècniques s’han establert dues cateogies per edats: la primera de 12 a 17 anys, dotada d’un premi de 50 euros, i la segona de 18 a 35 anys, amb un premi de 100 euros. A més, els i les joves guanyadores de cadascuna de les categories podran elaborar un projecte conjunt per plasmar-ho en un espai mural del municipi, encara per determinar.

 

Per a cadascuna de les tècniques s’han establert dues cateogies per edats: la primera de 12 a 17 anys, dotada d’un premi de 50 euros, i la segona de 18 a 35 anys, amb un premi de 100 euros.

El jurat estarà format per tres persones seleccionades pel Servei de Joventut de l’Ajuntament d’Abrera que participarà en la valoració i la puntuació dels treballs.

 

El període d’inscripció s’obre avui dimarts 24 de maig i s’allargarà fins el dimarts 21 de juny, ambdós dies inclosos, a través de la seu electrónica fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina, o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Abrera. 

 

El període d’inscripció s’obre avui dimarts 24 de maig i s’allargarà fins el dimarts 21 de juny, ambdós dies inclosos.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00