Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Detectem un nou actes vandàlic en l'espai públic del nostre municipi. Siguem cívics i cuidem el nostre entorn!

CIVISME

4/5/2022

Els serveis tècnics municipals detecten un nou acte vandàlic en l'espai públic d'Abrera i des de l'Ajuntament es fa una crida al civisme i la cura del nostre entorn


Els serveis tècnics de l'Ajuntament d'Abrera han detectat un nou atac vandàlic en l'espai públic del nostre municipi, amb la crema d'un contenidor al carrer Pompeu Fabra, al barri de Can Morral. Des del consistori es fa una crida al civisme per tal d’evitar aquestes accions al nostre municipi per mantenir un entorn òptim i cívic per a tothom. El diumenge 1 de maig, la Policia Local d'Abrera va rebre una trucada d'un veí alertant que s'estava cremant un contenidor al carrer Pompeu Fabra, al barri de Can Morral. Actes vandàlics com aquests són una degradació de l'entorn i la seva reparació implica un cost econòmic que assumeixen totes les veïnes i veïns del municipi. En aquest cas, el cost de la substitució del contenidor i la neteja de l'espai és d'uns mil euros. L'ordenança de civisme i convivència ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera prohibeix les conductes vandàliques, agressives o negligents en l’ús del mobiliari urbà que generin situacions de risc o perill per a la salut i la integritat física de les persones. Consulteu l'ordenança de divisme i convivència ciutadana fent clic aquí.

 

Des de l'Ajuntament es fa una crida al civisme i condemnem aquest tipus d'accions. També s'apunta que aquests actes incívics, que es donen esporàdicament, no canvien la  identitat de municipi, on el respecte i la convivència són sempre el tarannà l'habitual.

 

Des de l'Ajuntament es fa una crida al civisme i es condemna aquest tipus d'accions. També apunten que aquests actes incívics, que es donen esporàdicament, no canvien la identitat de municipi, on el respecte i la convivència són sempre el tarannà usual, destacant que tenim un poble àmpliament cívic i respectuós. 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00