Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Concurs Dibuix TGO - Finalista Escola Francesc Platón i Sartí
  • Concurs Dibuix TGO - Finalista Institut Voltrera

EDUCACIÓ

28/4/2022

Dos alumnes dels centres educatius d'Abrera, han resultat finalistes del Concurs escolar d’il·lustració del centenari de TGO DX

 


El Concurs escolar d’il·lustració de TGO DX ja té guanyadors, guanyadores, finalistes i accèssits. Amb el tema ‘El transport en autobús i la sostenibilitat’, el certamen ha comptat amb una gran participació de l’alumnat d’Educació Primària, d’Educació Secundària Obligatòria i de Batxillerat de centres educatius de les comarques on la companyia presta els seus serveis amb regularitat, com el Baix Llobregat o el Vallès Occidental. Després d’una llarga deliberació, les quatre categories ja tenen il·lustració guanyadora, il·lustracions finalistes i quatre accèssits. El jurat ha estat format per la direcció i l’equip de professionals de TGO DX i per Lluís Sallés i Xavier Roca, docents i especialistes en disseny gràfic.

 

La regidora d'Educació a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto, ha volgut "felicitar a l’alumnat finalista i guanyador d’aquest concurs. És amb aquests projectes que podem veure el gran talent infantil i juvenil abrerenc, i la importància de les competències i habilitats artístiques que amb esforç i constància desenvolupa el nostre alumnat en el dia a dia. Enhorabona!”.

 

Pel que fa a la segona categoria, on concorrien il·lustracions signades per l’alumnat de 4t, 5è i 6è d’Educació Primària, ha resultat finalista la il·lustració de Carla Cruz Ventas, de l’Escola Francesc Platón i Sartí d'Abrera. En aquesta categoria l’obra guanyadora ha estat la de Jan Floriach Mata, de l’Escola Rosella, de Viladecavalls, a banda d'una altra obra finalista, en aquest cas de l'alumna María Ortega Palacios (April), de l’Escola Benviure de Castellbisbal.

 

 

 

Concurs Dibuix TGO - Finalista Escola Francesc Platón i Sartí

 

En la segona categoria per a l’alumnat de 4t, 5è i 6è de Primària, ha resultat finalista la il·lustració de Carla Cruz Ventas, de l’Escola Francesc Platón i Sartí d'Abrera

 

Ja en la tercera categoria, que englobava els quatre cursos d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Simó Jorquera Martínez, de l’Institut Voltrera d'Abrera, ha estat finalista. I la guanyadora ha estat Isabel Frías Urbano, del Col·legi Pureza de María Sant Cugat del Vallès. El jurat ha distingit també Míriam Fernández Hamido, de l’Institut Investigador Blanxart de Terrassa, com a finalista també. 

Concurs Dibuix TGO - Finalista Institut Voltrera

 

En la tercera categoria d'ESO, Simó Jorquera Martínez, de l’Institut Voltrera d'Abrera, ha estat finalista

En la categoria, que compren els cursos de 1r, 2n i 3r d’Educació Primària, la il·lustració guanyadora ha estat obra de Valentina Vicent Rodríguez, de l’Escola Mercè Rodoreda del municipi veí de Martorell. Han quedat finalistes Neus Poveda Sardá, de l’Escola Benviure de Castellbisbal i Jan Montoro Martínez, de l’Escola Vinya del Sastret de Sant Esteve Sesrovires. I finalment, en la categoria de l’alumnat de Batxillerat, el guanyador ha estat Biel Moreno Lluberes, de l’Escola Daina-Isard d'Olesa de Montserrat. Les dues il·lustracions finalistes també han estat obra d’alumnes d’aquest mateix centre educatiu, concretament de Pere Vendrell Palomares i Aina Civera de Buen.

 

Finalment, i gràcies a la gran quantitat d’obres i la qualitat il·lustrativa d’aquestes, s’ha decidit reconèixer amb accèssits els següents autors: Kawtar Oulad El Arbi, de l’Escola José Echegaray de Martorell, Daniel Ruiz Escudero, de l’Escola Sant Bernat d'Olesa de Montserrat, Nora Barbero Corado de l’Escola El Castell d'Esparreguera i Fede Mallofré Vela, de l’escola Daina-Isard d'Olesa de Montserrat.

 

Les il·lustracions guanyadores es vinilaran en un dels dos autobusos que TGO DX retolarà en motiu del seu centenari i, la classe de la persona guardonada, rebrà entrades per visitar PortAventura amb el desplaçament inclòs, en autobús. Pel que fa a les il·lustracions finalistes, on trobem les obres de l'abrerenca Carla Cruz i l'abrerenc Simó Jorquera, s’emportaran cadascú un val individual de 50 € per comprar material escolar a la Papereria Llibreria Núria d’Olesa de Montserrat. També els accèssits s’emportaran cadascú un TGO DX val individual de 25 € per comprar material escolar al mateix establiment.

 

Les il·lustracions finalistes, dels abrerencs Cruz i Jorquera, s’emportaran cadascú un val individual de 50 € en material escolar per comprar a la Papereria Llibreria Núria d’Olesa

Des de l'Ajuntament d'Abrera es felicita els guanyadors, finalistes i accèssits, per la seva gran feina en el Concurs escolar d’il·lustració del centenari de TGO DX i en especial als finalistes Carla Cruz Ventas, de l’Escola Francesc Platón i Sartí, i Simó Jorquera Martínez, de l’Institut Voltrera. 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00