Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ens reunim amb responsables de l'Associació de caire social Asproseat Grup per establir col·laboracions en el nostre municipi

EMPRESES

8/4/2022

L'alcalde i d'altres representants de l'Ajuntament d'Abrera es reuneixen amb responsables de l'Associació Asproseat Grup per establir col·laboracions al municipi


Aquest divendres 8 d’abril l'alcalde d'Abrera Jesús Naharro, s’ha reunit a l’Ajuntament amb el director general d’Asproseat, Ramon Vives, i la directora de l’Àrea de persones de l’empresa, Leticia Andrades, per establir sinergies i col·laboracions amb l'associació, que promou i gestiona serveis integrals i suports per a la qualitat de vida de les persones amb capacitats diverses i les seves famílies. La regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, el gerent de l’Ajuntament, Ferran Alberdi, la Cap de l’Àrea de Serveis a les Persones, Silvia Ros, i la Cap de Promoció Econòmica, Tamara Mendieta, han assistit també a la reunió, en la qual l'associació ha explicat la seva tasca social. Durant la sessió s'han establert sinergies per l'establiment de col·laboracions i s'han abordat dues línies de treball bàsiques: vivenda a Abrera i inserció laboral en els nostres polígons industrials per a les persones amb capacitats intel·lectuals diverses.

 

Durant la sessió s'han establert sinergies per l'establiment de col·laboracions i s'han abordat dues línies de treball bàsiques: vivenda a Abrera i inserció laboral en els nostres polígons industrials per a les persones amb capacitats intel·lectuals diverses.

 

En aquest sentit, l'alcalde, Jesús Naharro, ha posat en relleu que des de Asproseat "ya han empezado con la empresa Republic Technologies, donde han incorporado a seis vecinos y vecinas de nuestro municipio para que puedan estar en el mundo laboral de una forma decidida y permanente. Nosotros lo que queremos hacer es acordar un crecimiento. Es decir, que esta empresa de inserción laboral nos ayude para que las personas de Abrera se puedan incorporar al mundo empresarial mediante esta vía de colaboración. Estamos muy contentos y orgullosos de este primer paso que hemos dado hoy, y que sin duda nos va a permitir poder crecer y ayudar a nuestros vecinos y vecinas".

 

"Estamos muy contentos y orgullosos de este primer paso que hemos dado hoy, y que sin duda nos va a permitir poder crecer y ayudar a nuestros vecinos y vecinas".

 

Asproseat grup és un conjunt d’entitats socials d’àmbit català que té com a finalitat principal promoure i gestionar serveis integrals i suports per a la qualitat de vida de les persones amb capacitats intel·lectuals diverses i les seves famílies i altres col·lectius amb risc d’exclusió social, en el marc d’un compromís per a la igualtat d’oportunitats i la defensa dels seus drets. Amb una plantilla de 589 persones, Asproseat grup ofereix diversos serveis a empreses: packaging, manipulats auxiliars i postals, manteniment, logística, envasat de cosmètics, recollida d'oli vegetal usat, consergeria, pintura de mobiliari urbà, destrucció de documents, fabricació de làmpades, jardinera, neteja i hostaleria. 

L’entitat va néixer l‘any 1979, fruit de la necessitat d’un grup de pares, treballadors d’una empresa automobilística, que tenien fills amb capacitats diverses i en aquells moments se’ls acabava l’etapa escolar. Atès que en aquella etapa existia una massa social molt important, es van ajuntar per a crear una Associació. Cal destacar que alguns d’aquests membres fundadors encara estan en els òrgans directius de l’entitat. 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00