Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • XVIII Caminada de Primavera
 • Cartell Caminada de Primavera Abrera-Montserrat del diumenge 24 d'abril de 2022
 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019

  + 10

 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019
 • XVIII Caminada de Primavera
 • XVIII Caminada de Primavera
 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019
 • XVIII Caminada de Primavera
 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019
 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019
 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019
 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019
 • XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019

ESPORTS

30/3/2022

Obertes les inscripcions de la XXI Caminada de Primavera Abrera-Montserrat que es celebrarà el diumenge 24 de d'abril amb un total de 500 places disponibles


Des del Servei d'Esports de l’Ajuntament d’Abrera es torna a organitzar la Caminada de Primavera Abrera-Montserrat, després que els darrers dos anys no s'hagi pogut celebrar a causa de la pandèmia de la Covid-19. L'activitat, amb un recorregut de 16,4 quilòmetres, tindrà lloc durant el matí del diumenge 24 d'abril. Una vegada més, es comptarà amb la col·laboració d’entitats del municipi com el Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil d’Abrera, així com el Patronat de la Muntanya de Montserrat.  

Enguany es celebra la vint-i-unena edició! Les inscripcions s'ha obert aquest dimecres 30 de març a les 10 h i es podran formalitzar fins el dimarts 19 d’abril o quan s’arribi al màxim de persones inscrites, ja que les places són limitades a 500 persones. Es poden fer de forma telemàtica a través de l'enllaç que trobareu a continuació, o de manera presencial al Centre Aquàtic Municipal (pg. de l'Església 24 bis).

Les inscripcions de la XXI Caminada de Primavera Abrera-Montserrat es poden realitzar fent clic aquí i a l’enllaç que trobareu a la part inferior d’aquesta página, i també de manera presencial a la Recepció del Centre Aquàtic Municipal (pg. l’Estació, 24 BIS) en el nostre horari d’atenció al públic que us detallem a continuació:

 • De dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores
 • Dissabtes de 09.00 a 20.00 hores
 • Diumenges de 10.00 a 14.00 hores

Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al T. 93.770.51.00 o enviant correu electrònic a cam@abrera.cat. 

Cartell Caminada de Primavera Abrera-Montserrat del diumenge 24 d'abril de 2022.jpg

La Caminada de Primavera Abrera-Montserrat és una activitat oberta a tothom. No obstant això, els menors de 18 anys hauran de lliurar obligatòriament l’autorització paterna-materna, que trobareu a la part inferior d’aquesta página. També es pot recollir de manera presencial al Centre Aquàtic Municipal d’Abrera. L’esmentada autorització haurà de ser lliurada abans del dimarts 19 d’abril al Centre Aquàtic Municipal o el mateix dia de la caminada en el control de sortida. 

El regidor d'Esports a l'Ajuntament d'Abrera, Jordi Moreno, ha assenyalat que "el recorregut de la caminada, de setze quilòmetres i mig, ja el coneixen les persones que han fet la caminada habitualment, però enguany hem eliminat la parada a Collbató per evitar aglomeracions a causa de la pandèmia de la Covid-19". 

Moreno també ha destacat la importància de portar el dorsal visible en tot moment ja que és "imprescindible per estar ben identificats i poder realitzar tots els controls de pas amb seguretat". Finalment, ha convidat tothom a participar-hi: "Com a regidor d'Esports animo tothom a sortir al carrer el diumenge 24 d'abril per gaudir del matí que segur que serà esplèndid i les 500 places que tenim preparades les omplirem!".

 

 L’últim dia d’inscripció a la XXI Caminada de Primavera Abrera-Montserrat serà el dimarts 19 d’abril o quan s’arribi al màxim de persones inscrites, ja que les places són limitades a 500 participants. És oberta a tothom, i els i les menors de 18 anys requereixen d'autorització. Inscriviu-vos i participeu-hi!

XX Caminada de Primavera Abrera - Montserrat 2019

 

El control de sortida de totes les persones participants serà el diumenge 24 d’abril a partir de les 6.15 hores, a la 1a planta del Pavelló Esportiu Municipal (pg. de l’Estació, 24), i es tancarà 5 minuts abans de donar la sortida a les 7.00 hores. 

El dorsal és personal i intransferible i serà obligatori presentar algun document que acrediti la identitat del participant per recollir-lo. A totes les persones participants se’ls hi farà entrega d’una ampolla d’aigua a la sortida i una motxilla commemorativa a l’arribada. Per recollir-la, hauran d’entregar el dorsal. 

Hi haurà tres controls de pas situats a l’inici del Camí Vell o Camí de les Bateries, a la cruïlla de Sant Joan i a la cruïlla de Sant Miquel. A més, hi haurà un control d’arribada davant de l’estació del cremallera de Montserrat. Aquest últim control s’obrirà a les 10.00 hores. A tenir en compte que tant al control de Sant Miquel com al d’arribada es demanarà el número de dorsal. 

Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, i enguany no es realitzarà l'habitual parada a la plaça de l’Era de Collbató per fer l'àpat. La parada per esmorzar es podrà fer, de manera individual o en grup, una vegada ens trobem dins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

 

 S'aconsella portar calçat i roba adient, un àpat com a mínim, i aigua suficient per a tota la caminada. I es recomana anar sempre en grup, respectar el vostre entorn i no embrutar!

Des del Servei d’Esports es recorda que la Caminada de Primavera Abrera-Montserrat no és una cursa ni una competició, per la qual cosa no hi ha ni categories ni classificacions. També aconsellem portar calçat i roba adient, un àpat com a mínim, i aigua suficient per a tota la caminada. Us recomanem anar sempre en grup, respectar el vostre entorn i no embrutar, portant una bossa per posar-hi i emportar-vos les vostres deixalles. 

La caminada finalitzarà en arribar a Montserrat i la tornada és lliure. Per si és del vostre interès, us informem dels horaris i preus de l’Aeri, el Cremallera i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC):

 • Aeri: De 9.40 h a 19 h. Preu: 7,50 €.
 • Cremallera: Cada hora i 15 minuts, sortides fins a l’estació dels FGC “Monistrol de Montserrat”. Preu: 7,50 €.
 • FGC: Sortides des de Monistrol cada hora i 41 minuts i des de l’aeri cada hora i 45 minuts. Preu (2 zones per arribar a Abrera): 3,40 €.

  

  Des de l'Ajuntament d'Abrera es comptarà, una vegada més, amb la col·laboració de diverses entitats i organismes

Una vegada més, des de l'Ajuntament d'Abrera es comptarà amb la col·laboració d’entitats del nostre municipi com el Centre Excursionista d’Abrera i Protecció Civil d’Abrera. Per l’organització de la caminada també comptem amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Patronat de la Muntanya de Montserrat i Ivsiberica. 

 

Més informació, al CAM!

Per a més informació us podeu adreçar al Centre Aquàtic Municipal (CAM) (passeig Estació, 24, Bis) en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores). També podeu trucar-nos al T. 93.770.51 00 o enviar correu electrònic a cam@abrera.cat.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00