Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • La fruiteria del nostre municipi L'Antonia, Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat
  • La fruiteria del nostre municipi L'Antonia, Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat
  • Fruiteria L'Antonia

TURISME

14/2/2022

La Fruiteria L'Antonia, ubicada al Mercat Municipal d'Abrera, rep el distintiu que la identifica com a un dels 36 nous Punts d'Informació Turística del Baix Llobregat 


La Fruiteria L'Antonia d'Abrera, del Mercat Municipal d'Abrera (MMA), és un dels 36 nous establiments i empreses certificades recentment com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat. El passat dilluns 7 de febrer, l'establiment va rebre el distintiu que l'acredita com a punt d'informació turístic.  Enhorabona!L'establiment abrerenc Fruiteria L’Antonia, ubicat dins del Mercat Municipal, va rebre el distintiu de la mà de la consellera de Turisme del Baix Llobregat, Gemma Rodríguez; la coordinadora del consorci de Turisme del Baix Llobregat, Laura Garcia, i el tècnic del consorci, Xavier Lladó. Per part de l'Ajuntament van assistir-hi la regidora de Promoció Econòmica, Consum i Turisme, Guadalupe Marcos, i la cap del departament de Promoció Econòmica, Tamara Mendieta. Després de l'acte de lliurament es va mantenir una reunió en la qual es va fer un repàs dels diferents programes de Turisme del Baix Llobregat i dels projectes que donen suport als municipis des del Consell Comarcal. 

La regidora de Promoció Econòmica, Consum i Turisme, Guadalupe Marcos, ha explicat que "hem acompanyat a la consellera de Turisme a fer l’entrega del distintiu que acredita a la Fruiteria L’Antonia com a punt d’informació turístic al nostre municipi, estem molt contents doncs és el primer establiment que tenim a Abrera. L’any 2021 s’han adherit 36 noves empreses que juntament amb les d’anys anteriors al baix Llobregat ja comptem amb uns 90 punts d’informació entre comerços, restaurants, museus i administracions públiques que fan aquesta tasca que gestiona el Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Guadalupe Marcos ha destacat que "és d’agrair aquest compromís donat que el que es pretén amb aquest servei es poder oferir als possibles turistes que s’apropen a Abrera i també a la nostra ciutadania, informació sobre les promocions, activitats, indrets i campanyes que es fan a la comarca durant tot l’any fomentant d’aquesta forma el turisme de proximitat. Aquest compromís també te uns beneficis, es fa difusió del seu comerç amb les diferents campanyes comunicatives que es fan des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat que compte amb mes de 42.000 subscriptors/es, també tenen accés a formació i estan en contacte amb els agents turístics de la comarca".

 

La Fruiteria L'Antonia es el primer comerç d’Abrera que s’ha apuntat a poder donar informació, sobre les possibilitats turístiques del nostre territori.

 

La regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Abrera ha destacat que "nosaltres continuarem treballant per donar a conèixer aquest servei i esperem que algun altre establiment es vulgui adherir, per demanar informació es poden adreçar al Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Abrera, a les oficines de la primera planta del MMA i els hi donarem assessorament, informació i suport en el cas que estiguin interessats en participar. Aquest any tenim temps fins el 25 de febrer per apuntar-s’hi".

 
Àmplia informació turística des d'Abrera

Des del Departament de Promoció Econòmica es va proposar a la fruiteria L'Antonia que optés a ser Punt d'Informació Turística de la nostra comarca, una iniciativa que des de l'establiment van acollir molt satisfactòriament, com ens han explicat els seus propietaris l’Antonia i en Pau: "Ho valorem molt positivament. Ens ha servit per conèixer tot el que ofereix el Baix Llobregat en un sector diferent al nostre. Ens ha ajudat a ampliar coneixements i a interactuar amb grans professionals en l’àmbit turístic. La formació que s’ens ha ofert l’han impartit persones amb coneixements molt diversos, parlem de comunicació, parlem de com generar emocions, parlem de com sentir el que fas desde dins  i compartir-ho desde fora. Són coneixements que pots aplicar en el teu dia a dia i en tot el que fas, per tant considerem que ens ha ajudat a créixer com a professionals però també com a persones i això sempre és benvingut". 

Per l'Antonia i el Pau, "ser punt d’informació turística significa que hi ha un espai  físic a Abrera amb un horari molt ampli, on les persones poden tenir accés a una àmplia informació de tota la oferta turística del Baix Llobregat, hem d’entendre l'oferta turística en el sentit mes ampli de la paraula. Parlem de patrimoni històric, cultura, oci, natura i tradicions, entre d’altres propostes. I per nosaltres significa implicació amb el nostre territori i una aportació de valor complementària a les persones que visiten el nostre comerç. Ens agrada pensar que d’alguna manera alimentem el cos de les persones amb els productes de la botiga i també els oferim la oportunitat de que alimentin les seves ments apropant-los al descobriment i coneixement del seu entorn més proper, el nostre territori".

  • Escolteu L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera amb el Pau Camacho, de la Fruiteria L'Antònica fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

"Per nosaltres significa implicació amb el nostre territori i una aportació de valor complementària a les persones que visiten el nostre comerç".

Fruiteria L'Antonia


Contacte directe amb els i les visitants de la comarca

Aquestes 36 empreses s'afegeixen a les ja distingides en edicions anteriors, arribant a un total de 90 empreses i entitats del Baix Llobregat acreditades com a Punt d’informació turística del Baix Llobregat, les quals participen en aquest programa que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l'any 2016 en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Els Punts d'Informació Turística del Baix Llobregat són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb els i les visitants, que si bé no poden donar un servei tant complet com les oficines de turisme, sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines de turisme. Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen als visitants, donant un valor afegit i millorant la seva satisfacció, a través de proporcionar informació turística per a continuar la seva estada a la comarca. 

  • Trobareu més informació dels 90 Punts d'Informació del Baix Llobregat en el web de Turisme del Baix Llobregat fent clic aquí


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00