Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Exposició Científiques Catalanes 2.0

IGUALTAT

7/2/2022

Abrera commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència amb l’exposició Científiques catalanes 2.0

 


Amb motiu de l'11 de febrer, dia que es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, la Casa de cultura (Federico Garcia Lorca, 17) acull des d'aquest dilluns 7 de febrer l’exposició Científiques catalanes 2.0, una mostra nascuda el 2020 que pretén donar una major visibilitat al paper estratègic de les dones científiques del nostre territori, que es preocupen per comunicar la ciència a fi de contribuir a crear i divulgar rols i models femenins, especialment en els àmbits de les ciències i les enginyeries.

És de vital importància conèixer les dones de ciència per ajudar a superar els estereotips de gènere en les disciplines STEAM. Així, l’objectiu de l’exposició és posar de manifest el paper fonamental de la dona en l’avanç de la ciència en la societat, tot destacant algunes científiques del nostre entorn més proper, el territori català. Aquest projecte ha estat coordinat pel Grup de Perspectiva de Gènere de l’Associació Catalana de Comunicació Científica i que compta amb més de 20 integrants, totes professionals de la comunicació, la divulgació i el periodisme, així com la recerca científica.

L’exposició, que inclou 24 científiques rellevants que treballen a Catalunya, es podrà visitar des d'aquest del dilluns 7 i fins dilluns 28 de febrer al primer pis de la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17). També podeu consultar el contingut de la mostra Científiques Catalanes 2.0 fent clic aquí.

 

L’exposició, que inclou 24 científiques rellevants que treballen a Catalunya, es podrà visitar des d'aquest del dilluns 7 i fins dilluns 28 de febrer al primer pis de la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17). 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00