Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Horts de Can Morral

MEDI AMBIENT

10/1/2022

L'Ajuntament d'Abrera organitza una plantada popular d'arbres a la zona de Can Morral de Riu que tindrà lloc el dissabte 15 de gener al matí que té oberta la inscripció


Des de la regidoria de Medi Ambient s'està preparant una plantada d'alzines a la zona de Can Morral del Riu, al costat dels horts municipals. L'activitat tindrà lloc el dissabte 15 de gener a partir de les 10.00 h i conviden tothom a participar-hi! L'activitat es realitzarà seguint totes les mesures sanitàries vigents de prevenció davant la Covid-19. A continuació trobareu l'enllaç per formalitzar la vostra inscripció. 

Des de l'Ajuntament convidem a totes les veïnes i tots els veïns d'Abrera a prendre part de la plantació de plançons forestals d'alzina que realitzarem a la zona verda rústica que hi ha al costat dels horts municipals de Can Morral del Riu. Tindrà lloc dissabte 15 de gener a partir de les 10.00h, i el punt de trobada serà davant dels contenidors de recollida selectiva. Per participar-hi, només caldrà portar roba i calçat adequat, aigua, i una pala petita si en teniu, i formalitzar la inscripció prèvia a través d'aquest web a l'enllaç que trobareu a continuació. L'activitat es desenvoluparà seguint totes les mesures sanitàries vigents per evitar la propagació de la Covid-19. 

  • Podeu fer la vostra inscripció per participar a la plantada d'arbres que tindrà lloc el dissabte 15 de gener a partir de les 10.00 h a la zona de Can Morral del Riu fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

  

L'objectiu d'aquesta plantada d'arbres és afavorir la regeneració natural de la zona de Can Morral del riu, que es va veure afectada per les ventades del temporal Glòria a finals de gener de l'any 2020

  

L’objectiu d'aquesta plantada d'arbres mitjançant plançons forestals és afavorir la regeneració natural d'aquesta zona, que es va veure afectada per les ventades del temporal Glòria a finals del mes de gener de l'any 2020. Entre els dies 21 i 25 de gener de 2020, el nostre municipi es va veure afectat per l’episodi de vent i pluja causat pel temporal Glòria i, des de l'Ajuntament d'Abrera, vam realitzar diverses accions preventives amb l'objectiu de minimitzar els riscos i els seus efectes. Així, a la zona de Can Morral del Riu, vam haver de retirar diversos pins que presentaven risc de caiguda.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00