Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Ens reunim amb la ministra de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Raquel Sánchez per analitzar les infraestructures del nostre municipi
 • Ens reunim amb la ministra de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Raquel Sánchez per analitzar les infraestructures del nostre municipi
 • Ens reunim amb la ministra de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Raquel Sánchez per analitzar les infraestructures del nostre municipi

INFRAESTRUCTURES

18/11/2021

L'Alcalde d'Abrera es reuneix amb la ministra de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana per analitzar el futur de les infraestructures que passen pel municipi


L'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro,  i el cap de Territori de l'Ajuntament, Antoni Muñoz, han visitat aquest dimarts 16 de novembre la seu del Ministeri de Foment per reunir-se amb la ministra de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Raquel Sánchez. A la trobada es van comentar, entre altres temes, la situació d'Abrera respecte a les infraestructures i la divisió que suposen al seu pas pel nostre municipi. En la reunió amb tècnics i tècniques del Ministerio de Fomento vam analitzar la situació de les nostres infraestructures, com es pensen desenvolupar, i en qui procés es troben. 

Naharro, ha posat en relleu que "Abrera és un lloc estratègic i les infraestructures tenen molt d’impacte. La línia de treball que vam proposar va ser la d’establir un grup de feina que reestudiï les infraestructures que es volen redimensionar, modificar i invertir per tal que aculli les necessitats del poble de millorar la comunicació interna i visibilitzar si cal o no la C-55 (nosaltres entenem que no cal)."

 

Aposta per la supressió de la C-55

L’aposta de l'Ajuntament dÀbrera és la supressió de la C-55. "Així li vaig comunicar a la ministra de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Raquel Sánchez. Una ministra coneixedora del territori, ja que és l'ex-alcaldessa de Gavà i coneix molt bé Abrera. Li vam poder, doncs, manifestar els nostres projectes, les infraestructures de la ròtula Martorell-Abrera, el traçat i conservació del projecte entre l’A-2 i la B-40 i la C-55, també vam parlar dels terminis per obrir el túnel de la B-40 que ens connectarà amb Terrassa. Són necessitats que nosaltres volem abordar ara, i necessitem les infraestructures necessàries que donin sentit a aquestes carreteres", ha destacat l'alcalde. 

"L’Abrera del futur ha de treballar-se amb responsabilitat i, sobretot, amb projecte. I això, és el que li vam explicar a la ministra, que necessitem treballar conjuntament amb l’Estat i amb la Generalitat perquè la veu d’Abrera s’escolti i es tingui en compte a l’hora de dissenyar els nous projectes.

Vam tenir una rebuda molt bona, va haver-hi una gran predisposició per part de tots els tècnics i tècniques. La setmana passada també vam seure amb la Generalitat i també hi ha molt bona predisposició per millorar l’estat actual de la situació a Abrera i, això passa per treballar i explorar totes les opcions per tal de reduir les carreteres que passen per Abrera i millorar les que ja existeixen", ha conclòs l'alcalde.

 

"Abrera és un lloc estratègic i les infraestructures tenen molt d’impacte. La línia de treball que proposem és la d’establir un grup de feina que reestudiï les infraestructures. L’Abrera del futur ha de treballar-se amb responsabilitat i, sobre tot, amb projecte"

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es valora molt positivament aquesta reunió amb la ministra de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, Raquel Sánchez. Podeu escoltar les declaracions de l'Alcalde d'Abrera, Jesús Naharro a Ràdio Abrera a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00