Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Rebem ala visita de la consellera comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell
  • Rebem ala visita de la consellera comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell

PROMOCIÓ ECONÒMICA

7/10/2021

L'Ajuntament d'Abrera reb la visita de la consellera comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell


La consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Lourdes Borrell, va visitar l'Ajuntament d'Abrera aquest dimarts 5 d'octubre per posar en comú amb el nostre ajuntament les actuacions de desenvolupament econòmic municipal i comarcal.

 

L'alcalde, Jesús Naharro, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Guadalupe Marcos, i la cap del Departament de Promoció Econòmica, Tamara Mendieta, van rebre a la consellera, que ens va visitar juntament amb el coordinador de l'Àrea Tècnica de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal, Roger Molins.

 

L'alcalde, Jesús Naharro, ha valorat positivament la trobada: "Hem pogut mantenir una reunió amb la consellera Sra. Lourdes Borrell, ha estat una reunió en la qual hem pogut traslladar les necessitats referent a la situació dels nostres polígons industrials, que són el motor del teixit econòmic i productiu del nostre municipi. El recolzament tècnic i les inversions validades per Abrera són importantíssimes per al nostre futur empresarial, que ha de construir-se amb valors de futur, sostenibles i ecològics”.

 

El recolzament tècnic i les inversions validades per Abrera són importantíssimes per al nostre futur empresarial, que ha de construir-se amb valors de futur, sostenibles i ecològics

Acompanyament al món local

La regidora Guadalupe Marcos ha afegit que "el Consell Comarcal dóna un acompanyament important al món local, en aquesta ocasió amb l'oferiment de l'Oficina de Projectes Europeus, que donarà suport a la tramitació d'aquestes subvencions Europees que han d’arribar i que tenen com a objectiu, impulsar la recuperació econòmica, ajudant a la indústria a adaptar-se per a ser més competitius davant a la nova situació que es presenta.

 

La consellera Lourdes Borrell ha comentat que la reunió es van analitzar "les necessitats i transformacions d'Abrera. I també, tot el treball que s'està fent des del Consell Comarcal a través de l'acompanyament al món local. Hem parlat de l'Oficina de Projectes Europeus, un projecte importantíssim que ajudarà a subvencions i ajudes per a nous projectes, per fer aquesta gran transformació que ens demana tant el territori com, en aquest cas, Abrera. Amb totes les possibilitats i necessitats (tant amb el tema de polígons industrials com renovacions, transformacions, motors que formem part de la comarca).

 

Lourdes Borrell també ha destacat que la comarca del Baix Llobregat "som l'11% del PIB, som una de les comarques més fortes. De fet, ahir vam estar parlant al CES que hi ha un informe que diu que de les 42 comarques, la nostra és la que té més possibilitats de fer aquest canvi, aquesta evolució, cap a aquesta transformació sostenible, digital i que pot treballar també cap a una economia circular i treure també la petjada carbònica".

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00