Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Nous cursos formatius a Abrera
 • Cartell formació Fem Comptes, Excel Bàsic
 • Curs de vetllador/a infantil

PROMOCIÓ ECONÒMICA

29/9/2021

Durant el mes d'octubre s'iniciaran diversos cursos formatius a Abrera que en aquests moments tenen oberta la inscripció


Des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera s'estan preparant les darreres formacions i cursos pels últims mesos de l'any. Divendres 1 i dilluns 4 d’octubre es realitzarà la formació Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials, en format digital.  El proper dilluns 4 d'octubre començarà el curs de Vetllador/a escolar, a les aules de promoció econòmica. El dimecres 13 d'octubre s'iniciarà la formació Fem comptes, excel bàsic. I per primera vegada a Abrera, durant el mes d'octubre impartirem el tercer nivell d'ACTIC en format en línia.

Durant els darrers quatre mesos de l'any des de l'Ajuntament està previst realitzar un total de 9 cursos formatius. En total, durant l'any 2021 des del Departament de Promoció Econòmica hem programat 21 cursos formatius. Fins al mes de setembre ja hem impartit 13 d'aquestes formacions de les quals s'han beneficiat 151 persones, un 60% de les quals han estat dones d'entre 16 i 65 anys. 

Enguany, la major part dels cursos s'han realitzat de manera telemàtica a causa de les mesures de prevenció davant la Covid-19. En aquests moments es treballa per recuperar la presencialitat a les formacions que s'imparteixen a Abrera. Des de l'Ajunament animen i conviden a totes les persones que busquen feina o bé volen millorar o ampliar la seva formació, perquè participin dels cursos gratuïts que s'organitzen.

 

Consulta l'oferta de cursos que impartirem al darrer trimestre de l'any

 • Del dilluns 20 de setembre i fins al mes de novembre, en horari de 9 h a 14h, duem a terme el curs d'Atenció a persones dependents en domicili a les aules de promoció econòmica.
 • Del 4 al 20 d’octubre, de 9 h a 12 h, us oferirem el curs de Vetllador/a escolar, a les aules de promoció econòmica.

                                                                                   Curs de vetllador/a infantil
 • Els dies 1 i 4 d’octubre, en horari de 13 h a 17 h, realitzarem la formació: Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials, en format digital.  
 • Del 13 al 27 d’octubre, en horari de tarda de 15.30 h a 18.30 h, realitzarem la formació: Fem comptes en Excel en format on line.

                                                                                         Cartell formació Fem Comptes, Excel Bàsic.jpg

 • Del 25 d'octubre al 15 de desembre, de 9 h a 14 h, durem a terme el curs d'Especialistes en neteja, a les aules de promoció econòmica.
 • Durant el mes d'octubre, de 16 h a 19 h, organitzem el curs d'ACTIC III, en format en linia. 
 • Al novembre (dies per determinar), en horari de matí de 9 h a 14 h, farem el curs de Carretoner/a a les sales de la Casa de Cultura.
 • Del 8 al 12 de novembre, també de matí de 9.30 h a 12.30 h, durem a terme el curs: Prepara’t per l’entrevista de feina a les aules de promoció econòmica.
 • I finalment al novembre (dia per determinar), de 15 h a 19 h, realitzarem el darrer curs de Manipulació d’Aliments, també a les sales de la Casa de Cultura.

  

Des del departament de Promoció Econòmica es treballa amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del municipi

D'altra banda, el Curs d’Activitats de gestió administrativa de 920 h. (informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria... i pràctiques en empreses), que té el diploma de certificat de professionalitat, va començar al gener i finalitzarà a l’octubre de 2021.

 

Més informació i inscripcions

Per a consultar tota la informació sobre aquests cursos, així com per formalitzar les inscripcions, us podeu adreçar directament al Departament de Promoció Econòmica, ubicat a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), trucar al T. 93 770 01 02 en horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres 16.30 h a 19 h o per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00