Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Connecta't al català
 • Cursos de català. Curs 2021-2022
 • Atenció! Obertes les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

EDUCACIÓ

13/9/2021

L'Oficina de Català d'Abrera obre avui dilluns 13 de setembre les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística


L’Oficina de Català d’Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha obert avui dilluns 13 de setembre les inscripcions als cursos de català per a tota la ciutadania. La inscripció es tancarà el dimecres 15 de setembre. La informació per a la inscripció ja es pot consultar a la pàgina web fent clic aquí. Aquestes inscripcions i també les proves de col·locació es fan en línia a través de la pàgina web https://inscripcions.cpnl.cat/ i també, en casos excepcionals, es fa inscripció assistida presencialment amb cita prèvia.
Concretament, aquest trimestre a Abrera s’oferiran els cursos Inicial i Bàsic 1 en la modalitat presencial en horari de matins. Tots dos cursos són gratuïts.

 

Cursos de català. Curs 2021-2022

 

Mesures de millora i model d'èxit

Arran de la pandèmia, el curs passat es van implantar tot un seguit de mesures de millora: la inscripció en línia, el reforç de l’atenció ciutadana, la virtualització dels cursos presencials, el replantejament de tots els recursos didàctics, la disminució de la ràtio d’alumnes per curs i l’impuls de les modalitats d’aprenentatge semivirtual i en línia.

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

Les diferents modalitats d’aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d’èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l’alumne a la comunitat d’aprenentatge on, a més, disposa de l’accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

 

Per a més informació, contactiu amb l'Oficina de Català d’Abrera :

 • Telèfon i Whatsapp: 634 757 200
 • Adreça electrònica: abrera@cpnl.cat
 • Facebook i Instagram: @ocdabrera

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00