Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • festa major
 • Festa Major 2018. Concert de Pot Petit
 • Festa Major 2018. Cercavila

  + 3

 • Festa Major 2018. Cercavila
 • Festa Major 2019. Abrera Pride
 • Festa Major 2019. Abrera Pride

FESTA MAJOR 2021

16/6/2021

Per sant Pere, Festa a Abrera! Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats de la Festa Major d'Abrer al web municipal abrera.cat


A Abrera, som cultura! Des de l'Ajuntament d'Abrera es treballa juntament amb entitats del nostre municipi, en l'organització de la  Festa Major, amb més de 30 activitats gratuïtes adaptades a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. La Festa Major tindrà lloc a Abrera divendres 25, dissabte 26, diumenge 27, dilluns 28 i dimarts 29 de juny, dia de Sant Pere. Totes les activitats tindran l'aforament limitat i per assistir-hi cal inscripció prèvia telemàtica, a través del web municipal www.abrera.cat des d'avui dimecres 16 de juny a partir de les 9.00 h. Per ajudar la ciutadania a fer la reserva d'entrades, instal·larem punts d’atenció a diversos punts del municipi. Preneu nota! 


Inscripcions

 • Podeu fer les vostres inscripcions gratuïtes per les activitats de la Festa Major a partir de les 9.00 h d'avui dimecres 16 de juny fent clic aquí.
  • Inscripcions exclusives per a veïns i veïnes d'Abrera des d'avui dimecres 16 de juny fins les 23.55h del dimarts 22 de juny.
  • Inscripcions per a la resta de la ciutadania obertes de les 23.55h del dimarts 22 de juny fins l'hora d'inici de l'esdeveniment.
 • Consulteu la programació de la Festa Major 2021 fent clic aquí

 

Si teniu cap dubte o incidència a l'hora d'adquirir la vostra entrada, podeu adreçar-vos per mail a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar

 

A l'entrada dels diferents recintes, caldrà presentar l'entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu. En tot moment, serà obligatori l'ús de mascareta, l'ús de gel hidroalcohòlic, i s'haurà de respectar la distància de seguretat entre persones. No es podrà fumar dins el recinte.

 

Punts d'atenció a la ciutadania

Des de l'Ajuntament facilitarem uns punts d’atenció a la ciutadania per oferir informació sobre la programació i logística de la Festa Major. També donarem suport l’hora de reservar entrades de les diferents activitats programades. Trobareu els punts d’informació en els següents espais:

 

 • Casal de la Gent Gran (c. de Rosers, 11). Dimecres 16, divendres 18 i dilluns 21 de juny, de 10:00 a 12:00 h
 • Mercat Municipal (rambla. del Torrentet, 16). Dijous 17 de juny, de 9:00 a 14:00 h
 • Mercat Setmanal (passeig de l'Església). Dimarts 22 de juny, de 9:00 a 14:00 h

  

Festa Major segura

L'alcalde, Jesús Naharro, ha destacat que des de l'Ajuntament posem a l'abast de la ciutadania tot un ventall cultural, amb una visió garantista respecte a les mesures sanitàries actuals, amb un redisseny i readaptació de les activitats i els espais d'oci perquè la ciutadania d'Abrera gaudeixi del seu lleure: “Tendremos Fiesta Mayor. Ya hace semanas que estamos planificándola. Trabajando para que se nos diera la oportunidad de colocar atracciones y eventos públicos, y así lo haremos. Con unas medidas de seguridad restrictivas y enfocadas a garantizar la no propagación del Covid. Pero Abrera va a salir de Fiesta Mayor. Tendremos las calles engalardonadas, tendremos a la gente haciendo unes actividades restrictivas (diferentes a un año normal). Pero sí, tendremos Fiesta Mayor y podremos encontrarnos en la calle y disfrutar todos/as juntos”.

 

 

Les activitats comptaran amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19: aforament limitat amb inscripció prèvia telemàtica, distàncies de seguretat, ús obligatori de mascareta i gel hidroalcohòlic

 

Cartell dissenyat per les escoles abrerenques

Enguany, el cartell de la Festa Major 2021 és una composició de tres dibuixos dedicats a la Festa Major realitzats per l'alumnat de sisè de les tres escoles del nostre municipi: Escola Francesc Platón i Sartí, Escola Ernest Lluch i Escola Josefina Ibáñez. Des de l'Ajuntament agraïm als centres escolars la seva col·laboració. Moltes gràcies!

  

Cartell de la Festa Major 2021

 

 

La Festa Major inclourà activitats segures per a les famílies abrerenques i molta diversió amb la fira d'atraccions, amb control d'aforament i les mesures de prevenció de la Covid-19

 

Agraïment per l'esforç i la implicació

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem agrair a les entitats del nostre municipi l'esforç que realitzen dia a dia perquè, des de la seguretat i la responsabilitat, el nostre municipi tingui cada cop més color, més sentiment, més proximitat i més emoció. Gràcies a tothom!


Per una celebració saludable, prenem mesures de seguretat. Gaudim de la Festa Major amb precaució!

 • Per totes les activitats presencials, recordem que l'ús de mascareta és obligatori.
 • Renteu-vos sovint les mans, amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques. 
 • Al carrer, respecteu la distància física entre persones (1,5 metres).
 • No estan permeses les aglomeracions de gent.
 • Les reunions de familiars i/o amics s'han de continuar fent en grups reduïts.
 • Consulteu les darreres mesures preses a Catalunya per la prevenció de la Covid-19 fent clic aquí.

 

Durant la Festa Major, informarem cada dia en aquest web municipal, xarxes socials i a Ràdio Abrera de les diferents activitats

 

 


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00