Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Escola Bressol Municipal Món Petit
 • Escola Bressol Món Petit
 • Llar d'Infants Quitxalla

  + 1

 • Quitxalla. Llar d'infants. Abrera

EDUCACIÓ

10/5/2021

Avui dilluns 10 de maig s'ha obert el període de preinscripció a l'Escola Bressol Municipal i a la Llar d'Infants Quitxalla d'Abrera

Avui dilluns 10 de maig s'ha obert el període de preinscripció escolar per al curs 2021-2022 a l'Escola Bressol Municipal Món Petit i a la llar d'Infants Quitxalla d'Abrera que s'allargarà fins el divendres 21 de maig aquests centres duran a terme el període de preinscripció pel curs 2021-2022. Des de l'Ajuntament d'Abrera s'ha treballat conjuntament amb les direccions dels centres l'elaboració de vídeos i entrevistes radiofòniques per fer difusió de les ofertes educatives. A continuació podeu consultar tota la informació:

 

Escola Bressol Municipal Món Petit

La preinscripció a la nostra escola bressol municipal s'ha de fer per via telemàtica. A l'espai del Servei d'Educació d'aquesta pàgina web trobareu tota la informació referent a la preinscripció i matrícula per al curs 2021-2022, la normativa, el qüestionari complementari i l'oferta de places

 • Podeu accedir directament al tràmit fent clic aquí. Preferiblement, utilitzar el navegador Chrome. 

Per a les famílies que no li sigui possible realitzar la preinscripció de manera telemàtica,  el centre ha habilitat el dimarts 18 i dijous 20 de maig per poder realitzar el tràmit de forma presencial amb cita prèvia. Podeu fer les vostres inscripcions, trucant per telèfon o enviant un mail:

 

Dates preinscripció

Del dilluns 10 al divendres 21 de maig

 

Dates matrícula

Del dimecres 16 al dimarts 22 de juny

 

Jornades de portes obertes virtuals i rebuda presencial

Enguany, l'Escola Bressol Municipal ha dut a terme jornades de portes obertes de forma virtual, com a mesura de prevenció de la Covid-19. Així, es van realitzar trobades virtuals amb les famílies perquè poguessin conèixer la seva oferta educativa, el seu projecte educatiu i el seu equip.

 • Dimarts 4 de maig per a les famílies amb infants nascuts el 2021 (a les 10 h i a les 15.30 h)
 • Dimecres 5 de maig per a les famílies amb infants nascuts el 2020 (a les 10 h i a les 15.30 h)
 • Dijous 6 de maig per a les famílies amb infants nascuts el 2019 (a les 10 h i a les 15.30 h)

Per a aquelles famílies que no es van poder connectar a les portes obertes virtuals o ho van considerr convenient, l'Escola Bressol Municipal va realitzar el dijous 6 i el divendres 7 de maig reunions presencials amb famílies. I des de l'Ajuntament d'Abrera hem elaborat un vídeo de manera coordinada amb el centre educatiu per donar a conèixer la seva oferta educativa que podeu visualitzar fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

 

Llar d'Infants Quitxalla (c. de la Purlom, 12)

En aquest cas el procés de preinscripció es realitza directament al centre. Per això, les famílies han de contactar amb el centre privat trucant per telèfon o consultant les seves xarxes socials:

 • T. 93 773 81 38
 • Instagram: @llardinfantsquitxallaabrera
 • Facebook:@quitxallaabrera

Per conèixer la Llar d'Infants Quitxalla es van dur a terme visites individualitzades que van permetre a les famílies conèixer el projecte pedagògic, veure els espais i resoldre dubtes.  I des de l'Ajuntament d'Abrera hem elaborat un vídeo de manera coordinada amb el centre educatiu per donar a conèixer la seva oferta educativa que podeu visualitzar fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

Entrevistes a Ràdio Abrera

També hem emés entrevistes amb les directores i famílies dels diferents centres a la nostra emissora municipal que podeu tornar a sentir i descarregar a la programació "A la carta" de l'emissora municipal a la web i l'app. A continuació us deixem els enllaços:

 • Dijous 29 d'abril, a les 14.04h vam poder sentir l'entrevista amb l'Escola Bressol Municipal Món Petit que podeu tornar a sentir fent clic aquí.
 • Divendres 30 d'abril, a les 14.04h es va emetre l'entrevista amb la Llar d'Infants Quitxlla que podeu tornar a sentir fent clic aquí.

 

Més informació:

 

Tota la informació s’anirà publicant al Servei d’Educació d'aquesta pàgina web municipal (calendari del procés de preinscripció i matrícula, criteris de prioritat, documentació a presentar...), que podeu consultar fent clic aquí.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00