Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Seguim treballant en la millora de ls Servei de Seguretat Ciutadana amb la incorporació de 4 nous agents interins a la nostra Policia Local

SEGURETAT CIUTADANA

12/3/2021

Incorporats 3 nous agents interins i una funcionària de carrera a la Policia Local d'Abrera, en el marc de la millora dels Servei de Seguretat Ciutadana municipal

Una de les mesures preses per l'Ajuntament d'Abrera des de l'inici de l'Estat d'Alarma decretat per fer front la Covid-19, ara fa un any, és el reforç de les tasques del departament de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil d'Abrera, per fer front a les necessitats actuals de seguretat del nostre municipi. En aquesta línia de treball, des de l'Ajuntament d'Abrera es continua treballant en la millora del Servei de Seguretat Ciutadana, amb la incorporació de 3 agents interins a la plantilla de la Policia Local, amb experiència al món de la seguretat pública i d’una funcionaria de carrera amb una amplia trajectòria al món de la policia local.

 

Amb l’arribada d’aquests agents no només es millora la resposta a les necessitats extraordinàries fruit de la situació de pandèmia per la Covid-19, sinó també es consolida el servei d’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Policia Local com a servei essencial en la nostra policia per assistir a la ciutadania d’Abrera.

 

Recordeu que des de la Policia Local es treballa per la seguretat dels i les veïnes i veïns del municipi els 365 dies l’any, 24 hores al dia. Podeu contactar amb el servei de seguretat al telèfon 93 770 09 81 o a través del correu electrònic policia@abrera.cat. També podeu adreçar-vos a les dependències del Servei de Seguretat, al carrer Tarragona, núm. 2  d'Abrera (barri de Sant Hilari).

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00