Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Detectem un nou abocament de voluminosos i trastos vells a la via pública al barri de Sant Miquel d'Abrera
 • Detectem un nou abocament de voluminosos i trastos vells a la via pública al barri de Sant Miquel d'Abrera
 • Detectem un nou abocament de voluminosos i trastos vells a la via pública al barri de Sant Miquel d'Abrera

  + 1

 • A Abrera, llencem els guants i mascaretes al contenidor de Rebuig!

MEDI AMBIENT

2/6/2020

Detectat un nou abocament de voluminosos a la via pública, sobretot en cap de setmana, en aquest cas al barri de Sant Miquel

Durant les darreres setmanes, des del servei de recollida de residus d'Abrera s'ha detectat un nou abocament de voluminosos i trastos vells a la via pública, en aquest cas, al barri de Sant Miquel del nostre municipi. Des de l'Ajuntament d'Abrera volem fer una crida a la responsabilitat i civisme de totes i tots els veïns i veïnes d'Abrera i recordem que els voluminosos que per força major no es puguin tenir a casa es trauran els dimecres al vespre i es deixaran al costat dels contenidors, a la vista però sense entorpir el pas de persones i vehicles.

 

Podeu avisar enviant un mail a voluminosos@abrera.cat, explicant la tipologia i ubicació.

 

Per la seva part, la Deixalleria Municipal (Sant Ermengol, 15) està oberta en el seu horari habitual: dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h i de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h. amb mesures de precaució per la prevenció i contenció del coronavirus.

 

Des de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Abrera treballem per garantir els serveis durant l'Estat d'Alarma decretat per la prevenció i contenció del coronavirus. Hem intensificat serveis i afegit de nous per tal de garantir la neteja i el manteniment de la via pública.

Realitzem tasques de desinfecció als carrers del nucli urbà i dels barris d'Abrera. També a les zones pavimentades, places, camins pavimentats i espais propers a casals socials, a prop de zones d'esbarjo i a la vora d'espais naturals del nostre municipi.

 

També hem incrementat la neteja dels diferents contenidors que tenim al municipi i als diferents barris d'Abrera. Recordem a la ciutadania que el Servei de Recollida de Residus del nostre municipi funciona amb normalitat també durant el període de confinament, ja que és considerat un servei essencial. Recomanem l'ús de guants a l'hora de dipositar les deixalles domèstiques als diferents contenidors (resta, orgànica, paper, plàstic, vidre, envasos, roba i oli vegetal).

 

Consulteu totes les informacions i mesures preses per l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Feu clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament d'Abrera faldó notícies.jpg


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00