Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Els dimarts i els dimecres a la tarda participa a la Biblio-Parc del Camí del riu, al barri de Can Morral
  • Els dimarts i els dimecres a la tarda participa a la Biblio-Parc del Camí del riu, al barri de Can Morral

MEDIACIO

8/8/2019

El barri de Can Morral d'Abrera compta aquest estiu amb el Biblio-Parc, un espai on compartir lectures i activitats

Aquest estiu, les veïnes i veïns del barri de Can Morral compten amb un espai de trobada a l'aire lliure, per compartir una bona estona amb lectures i activitats. Es tracta de la Biblio-Parc, que organitza l’Ajuntament i que té lloc al Parc Onze de Setembre els dimarts i els dimecres a la tarda de 17.30 h a 19.30 h.

 

La Biblio-Parc neix de l’idea de dinamitzar els espais públics, en aquest cas, del barri de Can Morral, durant els mesos de l’estiu. Per fer l'activitat, es porta material de la Biblioteca Josep Roca i Bros al parc del barri de Can Morral i es crea un espai comunitari i de trobada per al veïnat. L’objectiu de l'activitat és compartir espai i temps, a més de participar de manera conjunta en la millora de les necessitats del barri i de les seves veïnes i veïns i reforçar els vincles.

 

L'activitat de la Biblio-Parc es va iniciar el mes de juliol, i es realitzarà durant tot el mes d'agost, amb la intenció de prorrogar-ho el mes de setembre amb diferents activitats com jocs a l’aire lliure, activitats de dibuix, contacontes, gimcana d’aigua, activitats per a decorar el barri i sensibilitzar sobre la cura dels espais compartits, tallers de manualitats o jocs de taula entre d’altres.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00