Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ajuts per al lloguer

ACCIÓ SOCIAL / HABITATGE

15/4/2024

Des de l'Ajuntament d'Abrera es fa difusió de la nova convocatòria de subvencions en relació amb el pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys


Des de l'Ajuntament d'Abrera es fa difusió de la nova convocatòria de subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) en relació amb el pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys, en data 26 de febrer de 2024, que estarà oberta del dilluns 15 d’abril i fins el divendres 10 de maig de 2024, ambdós inclosos, que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, i compleixin el requisits de la convocatòria.

 

Convocatòria d'ajuts pel pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys (en data 26 de febrer de 2024)

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús d'habitatges o habitacions, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social. Així, es podran rebre fins a 200€ al mes segons els ingressos i la zona on es viu. 

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en data 26 de febrer de 2024 tinguin de 36 a 64 anys i que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya. A més, cal reunir els següents requisits:

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat el dijous 4 d'abril, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació.

 

El termini per presentar sol·licituds, serà del dilluns 15 d’abril i fins el divendres 10 de maig de 2024 (ambdós inclosos)

Ajuts al pagament del lloguer

Tramitació electrònica

El tràmit s'ha de dur a terme de forma telemàtica a l'enllaç de l'espai gencat.cat que trobareu seguidament. És necessari tenir una identificació electrònica (idCAT Mòbil, idCAT Certificat, DNI electrònic).

Recordem que per qüestions relacionades amb Habitatge, des del Consell Comarcal s'ha habilitat l'adreça electrònica específica habitatge@elbaixllobregat.cat. D'altra banda, també s'ha habilitat específicament per qüestions d'habitatge el telèfon 93 557 24 24.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web www.abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
  • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
  • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00