Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • El Ministre de Transport i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, inaugura el tram de la B-40 entre Abrera i Viladecavalls, acompanyat per autoritats com el nostre alcalde, Jesús Naharro
 • El dimarts 2 d'abril entrarà en funcionament una nova línia de bus interurbà, que connectarà Abrera amb Terrassa per la B-40
 • El Ministre de Transport i Mobilitat Sostenible, Óscar Puentes, anuncia que el túnel de la B-40 s'obrirà el proper divendres 16 de febrer

  + 5

 • El Ministre de Transport i Mobilitat Sostenible, Óscar Puentes, anuncia que el túnel de la B-40 s'obrirà el proper divendres 16 de febrer
 • Nova línia de bus interurbà M9. Parades i horaris
 • Nova línia de bus interurbà M9. Recorregut
 • Nova parada a demanda en el barri de Sant Miquel d'Abrera de la línia M1. Recorregut
 • Nova parada a demanda en el barri de Sant Miquel d'Abrera de la línia M1. Horaris

MOBILITAT/TRANSPORT

2/4/2024

El dimarts 2 d'abril entrarà servei una nova línia de bus interurbà (M9) i una nova parada a demanda a Sant Miquel (M1), que connectaran Abrera amb Terrassa i la UAB per la B-40


Una nova línia de bus interurbà, denominada M9, connectarà Esparreguera, Abrera i Terrassa a partir del pròxim dimarts 2 d'abril pel nou tram de l'autovia B-40 inaugurat recentment. La nova línia de bus, implementada pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i gestionada l'empresa Direxis TGO, respon a les demandes dels consistoris d'Abrera i Esparreguera per connectar els municipis del Baix Llobregat Nord amb el Vallès Occidental amb un nou mitjà de transport públic eficient i sostenible, una vegada obert al trànsit el túnel de Voltrera.

També a petició de l'Ajuntament d'Abrera, la línia M1, que fa el trajecte Olesa-Viladecavalls-Terrassa-UAB inclourà a partir del dimarts 2 d'abril una parada a demanda en el barri de Sant Miquel, en sentit Terrassa, que connectarà Abrera amb Terrassa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) mitjançant la B-40. En sentit Olesa de Montserrat, la parada s'efectuarà sempre i no serà necessari demanar-la.

 

Nova línia de bus interurbà M9 amb quatre parades a Abrera

El funcionament de la nova línia de bus interurbà serà de dilluns a divendres feiners (excepte el mes d'agost) amb set expedicions per cada un dels sentits que cobreixen totes les franges diàries. El recorregut començarà a Esparreguera, amb diverses parades a l'eix principal del municipi. Seguidament, es dirigirà al nostre municipi, Abrera, amb quatre parades estratègiques en el nucli urbà, i finalment arribarà a Terrassa, amb la destinació final a l'estació d'autobusos. A Abrera, la nova línia de bus M9 comptarà amb un total de quatre parades:

 • Mercat Municipal
 • Can Martinet
 • Av. de la Generalitat (alçada núm. 14)
 • Pl. del Rebato

Aquestes també són parades del Bus Urbà d'Abrera. Trobareu tota la informació del bus urbà d'Abrera fent clic aquí.

En direcció Terrassa, la primera parada d’Abrera és el Mercat Municipal, programada a les 7:10 h. En sentit Esparreguera, el primer horari de pas per Abrera és a les 7:47 h, també pel Mercat Municipal.

 Nova línia de bus interurbà M9. Recorregut


El nou bus interurbà disposarà de servei en diverses franges horàries, al matí i a la tarda:

 • Sentit Terrassa: sortides a les 7:00 h, les 8:00 h i les 9:00 h. A les 12:00 h i a les 14:30 h. I a la tarda, sortides a les  17:30 h i 19:30 h.
 • Sentit Esparreguera: hi ha dos horaris de matí, 7:30 h i 8:30 h, un a les 11:30 h i un a les 14:00 h. A la tarda s'oferirà servei en tres horaris: 17:00 h, 19:00 h i 21:00 h.

Nova línia de bus interurbà M9. Parades i horaris

 

Nova parada a demanda de bus al barri de Sant Miquel d'Abrera de la línia M1,
que connecta Olesa, Terrassa i la UAB

També a partir del dimarts 2 d'abril, la Línia M1, que connecta els municipis d'Olesa de Montserrat amb Terrassa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) de dilluns a divendres feiners durant tot l'any, farà un trajecte més directe i ràpid per l'autovia B-40 amb una major cobertura horària i més expedicions, 15 d’anada i 15 de tornada. En la millora del servei de la línia, finançada pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, destaca la creació d'una nova parada a demanda en el barri de Sant Miquel del nostre municipi en sentit Terrassa i la UAB

Les persones interessades hauran de posar-se en contacte amb l'empresa Direxis TGO, que realitza el servei, amb un dia d'antelació per demanar aquesta parada. Preneu nota:

 • Parada a demanda del bus interurbà (línia M1) en el barri de Sant Miquel d'Abrera en sentit Terrassa i la UAB:
  • L’heu de sol·licitar al T. 93 778 00 88 abans de les 16.00 h del dia feiner (de dilluns a divendres) anterior al servei.

El recorregut de la línia de bus M1 comença a Olesa de Montserrat, amb diverses parades a l'eix del municipi. Seguidament, si hi ha sol·licitud de la parada a demanda, es dirigirà al nostre municipi, Abrera, amb parada a l'accés del barri de Sant Miquel. Continuarà a Viladecavalls, Terrassa i finalment a la UAB, ubicada a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès). En sentit Olesa de Montserrat, tots els busos de la línia M1 faran parada en el barri de Sant Miquel.

 

Nova parada a demanda en el barri de Sant Miquel d'Abrera de la línia M1. Recorregut


En direcció Terrassa, la primera parada a demanda al barri de Sant Miquel d'Abrera està programada a les 6.41 h. En sentit Olesa de Montserrat, el primer horari de pas per la parada a demanda abrerenca és a les 7.21 h (dies feiners de setembre a juny) i a les 7.51 h (mes de juliol, a l'agost no circula).
 

 Nova parada a demanda en el barri de Sant Miquel d'Abrera de la línia M1. Horaris 

 

Bitllet senzill de 3,65 € i sistema tarifari integrat

  

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023

 

 

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00