Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Eleccions Generals 23 juliol 2023 (2)
 • ELECCIONS PARLAMENT 2024 - VOT PER CORREU

12M-CENS I VOT PER CORREU

25/3/2024

Del dilluns 25 de març al dilluns 1 d'abril estarà en exposició pública el cens electoral de les eleccions al Parlament del 12 de maig i ja es pot sol·licitar el vot per correu


El proper diumenge 12 de maig de 2024 se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. Des de l’Ajuntament d’Abrera informem que, del dilluns 25 de març al dilluns 1 d'abril (ambdós dies inclosos), romandrà en exposició pública el cens electoral per participar en aquests comicis. Així, tots els veïns i veïnes del municipi que ho desitgin poden consultar les llistes provisionals del cens electoral i presentar reclamacions si s’escau. Per realitzar la comprovació cal personar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) i presentar el Document Nacional d’Identitat (DNI), el passaport o el permís de conduir. El nostre horari d'atenció a la ciutadania és, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i les tardes de dimarts i dimecres de 16.30 h a 19 h.  Per a més informació, podeu trucar-nos en el mateix horari al T. 93 770 03 25 o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. 

 

Del dilluns 25 de març al dilluns 1 d'abril (ambdós dies inclosos), romandrà en exposició pública el cens electoral per participar en les Eleccions al Parlament de Catalunya del diumenge 12 de maig.

 

Del dilluns 25 de març al dilluns 1 d'abril (ambdós dies inclosos), qualsevol persona podrà formular reclamacions que també es poden adreçar a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent, a l’Ajuntament o als Consolats. 

El telèfon d’atenció al públic de l’Oficina del Cens Electoral durant el període electoral serà el 900 343 232, en horari de matins de 9 h a 14 h, de dilluns a divendres.

Podeu consultar el calendari electoral i tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya a la web de l’Institut Nacional d'Estadística (INE), a la web de les Eleccions al Parlament de la Generalitat de Catalunya i a la web del Ministeri d'Assumptes Externs, Unió Europea i Cooperació.

 

Eleccions Generals 23 juliol 2023 - Urnes al col·legi electoral de l'Escola Francesc Platón i Sartí.jpeg

 

Fins al dijous 2 de maig les persones que ho desitgin poden sol·licitar el vot per correu. Preneu nota!

Fins al dijous 2 de maig les persones que desitgin votar per correu ha d'enviar la sol·licitud de vot a l'Oficina del Cens Electoral. Aquest tràmit es pot fer a través dels següents canals:

 • Per via telemàtica, amb certificat electrònic reconegut, a través del web Correos.es
 • Presencialment, entregant personalment l'elector o electora l'imprès a qualsevol oficina de Correus. S’ha d’acreditar la identitat mitjançant:
  • El document nacional d’identitat (DNI)
  • El passaport (amb fotografia i signatura del titular)
  • El carnet de conduir (amb fotografia i la signatura de la persona titular)

 

Consulteu tota la informació referent al vot per correu des de l'Estat Espanyol fent clic aquí.

Consulteu tota la informació referent al vot des de l'estranger fent clic aquí.

Fins el 15 d'abril es pot sol·licitar el vot accessible per a persones amb discapacitat visual. Consulteu tota la informació fent clic aquí.

 

ELECCIONS PARLAMENT 2024 - VOT PER CORREU.jpg

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00