Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Pla Estratègic Municipal (PEM). Línies estratègiques
 • Vine a conèixer el Pla Estratègic Municipal 2023-2027 a la Casa de Cultura, el dijous 15 de febrer a les 18 h
 • Acte de presentació del Pla Estratètic Municipal d'Abrera(PEM) 2023-2027

  + 3

 • Abrera + Sostenible. Objectius de Desenvolupament Sostenible. Infants, imatge de FreePik
 • Pla Estratègic Municipal (PEM)
 • Agenda 2030 Abrera

PEM 2023-2027

15/2/2024

La Casa de Cultura acollirà la presentació del Pla Estratègic Municipal 2023-2027 (PEM) d'Abrera, aquest dijous 15 de febrer a partir de les 18h, en un acte obert a tothom

 


La Casa de Cultura (Federico Garcia Lorcal, 17, planta baixa) acollirà la presentació del Pla Estratègic Municipal 2023-2027 (PEM), aquest dijous 15 de febrer a partir de les 18 h. El PEM és el document estratègic que recull totes les accions i principals objectius, amb què es dona resposta a les necessitats de la ciutadania abrerenca durant el present mandat. La presentació anirà a càrrec de l'alcalde, Jesús Naharro, i la cap de l'Àrea Agenda 2030 de la Diputació de Barcelona, Maria Garcia Brugada, que ha col·laborat en aquest projecte.

L'acte de presentació del Pla Estratègic Municipal 2023-2027 (PEM) també comptarà amb l'assistència de regidors i regidores del consistori, treballadors/res municipals, col·laboradors/res, i entitats. Durant l'acte també s'explicarà el nou espai web del pla estratègic municipal, disponible per a tota la ciutadania. Apostem fermament per la transparència, per la governança responsable i confiable. A través de l'espai web pem.abrera.cat, la ciutadania podrà explorar el PEM i consultar-ne l'estat d'execució i els resultats. Facilitarà la tasca de rendició de comptes, oferint actualitzacions sobre cada projecte, línia, objectiu, actuació...

Vine a conèixer el Pla Estratègic Municipal 2023-2027 a la Casa de Cultura, el dijous 15 de febrer a les 18 h

 

Full de ruta amb 7 línies estratègiques: la salut, l'educació, el treball i el creixement econòmic, la igualtat entre totes i tots, la sosteniblitat, l'accció climàtica i les aliances, prioritzen el mapa d'acció municipal

El PEM és consolida com el full de ruta a seguir per assolir les actuacions que integren les 7 línies estratègiques amb les quals hem prioritzat les exigències que ha de tenir un municipi com Abrera. La salut, l’educació, el treball i el creixement econòmic, la igualtat entre totes i tots, la sostenibilitat, l’acció climàtica i les aliances, prioritzen el mapa d’acció municipal que portarem a terme els propers anys.

 

Pla Estratègic Municipal (PEM). Línies estratègiques

 

Compromís institucional amb el desenvolupament sostenible

Però no tan sols adquirim un compromís institucional amb les legítimes necessitats i aspiracions de la ciutadania, sinó que amb aquest document estratègic, adquirim també un compromís institucional amb el desenvolupament sostenible. Des que l’any 2015, l’Organització de Nacions Unides (ONU) va aprovar l’Agenda 2030, integrant els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i va establir una visió transformadora cap a la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, aquest Ajuntament ha treballat a obrir un nou camí per millorar la vida de totes i tots, sense deixar ningú enrere.

L’any 2030 és l’horitzó de compliment de les 169 fites dels diferents objectius, i és per això, i per la prevalença d’Abrera i la seva ciutadania que, assumim tot un conjunt de responsabilitats per contribuir, amb la major aplicació possible, al procés global de transformació. Les 198 actuacions que integren el PEM persegueixen un gran objectiu, fer d’Abrera un municipi cohesionat, amb una alta qualitat de vida per a totes les persones, amb serveis que arribin a tots els barris, i prou atractiva per generar ocupació de qualitat i atraure l’emprenedoria. Una vila de futur, amb valors sòlids. Un mandat és prou ampli perquè les necessitats territorials, econòmiques, mediambientals i socials canviïn, així que aquest Pla Estratègic Municipal (PEM) és un document viu, que convida a la participació de la ciutadania i, d’acord amb l’ODS 17 “aliances”, que cada abrerenca i abrerenc contribueixin a fer una Abrera millor.

 

 

El Pla Estratègic Municipal (PEM) és un document viu, que convida a la participació de la ciutadania.

L'Ajuntament aposta fermament per la transparència, per la governança responsable i confiable, i per la rendició de comptes. Construir Abrera és una tasca de totes i tots, així que et convidem a conèixer el Pla Estratègic Municipal 2023-2027 i a fer d’Abrera un municipi amb un futur de qualitat. Entre totes i tots, fem d’Abrera un municipi més sostenible!

 

Abrera + Sostenible. Objectius de Desenvolupament Sostenible. Infants, imatge de FreePik

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00