Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Curs monitor o monitora de lleure
 • Cartell curs Monitor/a de lleure febrer 2024
 • curs d'Activitats de gestió administrativa

  + 3

 • Curs d'Atenció a persones dependents en Institucions Socials
 • Nou procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball de personal auxiliar administratiu funcionari i laboral temporal interí
 • Accions formatives Promoció Econòmica 2024

PROMOCIÓ ECONÒMICA

30/1/2024

Durant el mes de febrer s'enceten a Abrera nous cursos d'Activitats de gestió administrativa, d'Atenció a persones dependents i de Monitor/a de lleure


En l'aposta per la formació de la nostra ciutadania, des del nostre departament de Promoció Econòmica hem programat una àmplia oferta formativa per a l'any 2024. Dilluns 12 de febrer iniciarem un curs d'Activitats de gestió administrativa, de 920 hores, dilluns 19 de febrer encetarem un curs d'Atenció a persones dependents en institucions socials de 490 hores, i divendres 16 de febrer començarem un Curs de monitor/a de lleure.Si voleu realitzar les inscripcions, us podeu adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica, trucant al T.93 770 01 02 o enviar un email a promocioeconomica@abrera.cat. A continuació us detallem quines són les accions formatives programades enguany. 

 

Del dilluns 12 de febrer al mes de novembre impartirem un curs d'Activitats de gestió administrativa, de 920 hores, i permetrà l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 2.

Del dilluns 12 de febrer al mes de novembre de 2024 durem a terme un curs d'Activitats de gestió administrativa de 920 hores, i que permetrà a les persones que el superin l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 2. Es tracta d'una formació de 840 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empreses.

 

Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació. Podran optar-hi persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG. Està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

El curs s'imparteix de manera presencial a les aules de promoció econòmica, a l'edifici del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), de dilluns a divendres en horari de 9.00 h a 15.00 h. El contingut de la formació inclou informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria i pràctiques en empreses.

 

curs d'Activitats de gestió administrativa

 

Del dilluns 19 de febrer al mes de juny durem a terme un curs d'Atenció a persones dependents en Institucions Socials, de 490 hores.

Del dilluns 19 de febrer al mes de juny de 2024 impartirem un a terme un curs d'Atenció a persones dependents en Institucions Socials, de 490 hores, adreçat a persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. Comptarà amb 410 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empreses.

 

Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació. Podran optar-hi persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG. Està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

El curs s'imparteix de manera presencial a les aules de promoció econòmica, a l'edifici del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), de dilluns a divendres en horari de 9.00 h a 14.00 h.

 

 Curs d'Atenció a persones dependents en Institucions Socials

 

Del divendres 16 de febrer al divendres 22 de març organitzem un curs de Monitor/ de lleure.

Del divendres 16 de febrer al divendres 22 de març organitzem una acció formativa per a obtenir la titulació de Monitor/a de lleure, adreçat a persones majors de 18 anys inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. 

 

El curs s'impartirà de manera presencial a les aules del Centre Polivalent del Rebato (pl. del Rebato, 1), de dilluns a divendres en horari de 9.30 h a 13.30 h.

 

Cartell curs Monitor/a de lleure febrer 2024 

 

 

Des del departament de Promoció Econòmica treballem amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi. Consulteu les accions formatives programades durant l'any 2024:

Accions formatives Promoció Econòmica 2024.jpg

Més informació i inscripcions

Per formalitzar les inscripcions, podeu adreçar-vos directament al Departament de Promoció Econòmica en el nostre horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres 16.30 h a 19 h, a través dels següents canals:

 • Presencialment a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20)
 • Trucant al T. 93 770 01 02  
 • Per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00