Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Jornades de Mediació
 • Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera
 • Servei de Mediació. Poster

  + 2

 • Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera (2)
 • Mediació i convivència ciutadana

MEDIACIÓ I CONVIVÈNCIA

19/1/2024

L’Ajuntament d’Abrera commemora, un any més, el Dia Europeu de la Mediació el diumenge 21 de gener, fent difusió del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera


Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera es commemora, un any més, el Dia Europeu de la Mediació, el diumenge 21 de gener, i fem difusió de material audiovisual sobre la mediació a través dels nostres canals de comunicació municipal.  Enguany es torna a commemorar a commemorar aquesta data amb l'objectiu que les veïnes i veïns del nostre municipi que ho desitgin puguin conèixer la mediació i el servei gratuït que oferim a Abrera des de l'Ajuntament. Coincidint amb l’aniversari de l’aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa de la 1a Recomanació núm. R(98)1, sobre mediació familiar, el 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació, que vol ser un dia per a homenatjar a totes aquelles persones que es dediquen a aquest espai de resolució de conflictes i per destacar la importància d’aquest camp per evitar l’escalada de problemes que es poden resoldre mitjançant el diàleg. 
La regidora de Mediació, Giulia Mirto, explica que "atenent que el dia 21 de gener és el Dia Europeu de la Mediació, un any més posem en valor el servei que portem prestant des de fa uns anys des del Servei de Mediació amb l’objectiu que aquelles situacions que trobem en el dia a dia en el nostre entorn, sigui familiar, veïnal, al carrer... I que ens puguin causar un neguit, estiguin acompanyades professionalment per tal de trobar-hi la millor solució per a tothom, i seguirem apostant per aquest servei de mediació, pel bon veïnatge i bones relacions familiars". 

 

MEDIACIÓ.jpg

 

Visualitzeu els vídeos del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera

Al nostre perfil de Youtube (Ajuntament d'Abrera) i a la part inferior d'aquesta pàgina, podeu visualitzar els següents vídeos que hem elaborat des del Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera: 

Des de l'Ajuntament d'Abrera agraixen la col·laboració de les veïnes i veïns d'Abrera que van participar en la realització dels vídeos elaborats per donar a conèixer el Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera.

 

Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera (3).jpeg

 

Abrera és un municipi compromès amb la promoció de la convivència i la cultura del diàleg i oferim el Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera, un servei a l'abast de tothom!

Abrera és un municipi compromès amb la promoció de la convivència i la cultura del diàleg. Des del Servei de Mediació es treballa des de fa anys, principalment, en l'atenció de casos a través dels processos de mediació. Però també tenim, entre les nostres prioritats, la sensibilització i la promoció de la cultura del diàleg, a través de diferents propostes, com ara xerrades, tallers, entrevistes de ràdio i activitats per dotar d'eines i habilitats a la ciutadania perquè puguin gestionar de forma pacífica i dialogada els seus conflictes, contribuint així a la millora de la convivència, la cohesió social i la participació ciutadana

El Servei de Mediació i Convivència Ciutadana és un servei gratuït adreçat a tota la ciutadania abrerenca que oferim des de l’Ajuntament d’Abrera amb l’objectiu d’ajudar-vos a resoldre els conflictes que us puguin sorgir amb el veïnat, amb la família, les amistats... el nostre entorn; d’una forma pacífica i dialogada.

 

Servei de Mediació i Convivència Ciutadana d'Abrera.jpeg


Què és la mediació?

La mediació és un mètode pacífic de gestió i resolució de conflictes en què una tercera persona, neutral, imparcial i professional (el mediador o mediadora), crea un espai de diàleg i que és totalment confidencial. En aquest espai us ajudem i acompanyem perquè vosaltres mateixos pugueu trobar solucions satisfactòries al conflicte.  La mediació és voluntària i confidencial.

 

Què és el Servei de Mediació Ciutadana?
És un servei públic i gratuït, adreçat a la ciutadania d’Abrera, on s'ajuda a prevenir, gestionar i resoldre els diferents conflictes de convivència, que sorgeixen en les relacions entre les persones, de manera pacífica, imparcial i confidencial.  

 

Com hi puc contactar?

El nostre horari d'atenció a la ciutania és els dimecres de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h. Per a qualsevol consulta o per demanar cita prèvia les persones interessades poden contactar-hi de dilluns a divendres de 9 a 14 hores del matí, i dimarts i dimecres de 16 a 19 hores de la tarda, a través dels següents canals:

• Presencialment: Edifici de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Abrera (c. Major, 3).

• Per telèfon: 93 770 29 11

Via correu electrònic: mediacio@abrera.cat 

 

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana es treballa també per la promoció del bon veïnatge al nostre municipi, en col·laboració amb els i les agents de dinamització i els i les agents de civisme per reforçar els vincles i el sentiment de pertinença; tot visibilitzant i posant en valor la diversitat.

 

Cursos de català

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00