Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
 • Entreguem els premis del 23è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera a la Sala Municipal
 • Cartell programació XVI Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera 2024
 • Sense Apuntador - Grup Amalgama Teatre de Barcelona

  + 6

 • La cançó de les mentides - Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada
 • Terra Baixa - Grup Taller d'Assaig Teatre de Vilafranca del Penedès
 • Los centros de Lorca - Grup Antagonista Teatro de El Catllar
 • El Malalt Imaginari - Grup Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà
 • Dotze sense pietat - Grup de Teatre Associació Cultural Recreativa de Fals
 • Comencem el XXIII Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera 2020

CULTURA

10/1/2024

Tot a punt per donar el tret de sortida al XXVI Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera, que arrenca el diumenge 28 de gener, i les entrades ja estan a la venda a abrera.cat


A Abrera som Cultura! Un any més, des de l’Ajuntament d’Abrera organitzem el Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera, una de les cites culturals més arrelades al municipi i a la comarca, que enguany arriba a la seva vint-i-sisena edició. El certamen se celebrarà durant els mesos gener, febrer, març i abril a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12). Totes les representacions tindran lloc en diumenge, de les 18 h a les 20 h. Les entrades ja les podeu adquirir de manera telemàtica a través d'aquesta pàgina web, als enllaços que trobareu a continuació. La cloenda i entrega de premis es celebrarà el diumenge 28 d'abril Preneu nota i gaudiu del teatre amateur ben a prop de casa! 

 

Totes les representacions tindran lloc en diumenge, a les 18 h, a la Sala Municipal d'Abrera. Consulteu la programació del XXVI Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera!

Cartell programació XVI Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera 2024.jpg

 

Diumenge 28 de gener: 'Sense apuntador', a càrrec del Grup Amalgama Teatre de Barcelona

Diumenge 28 de gener, a les 18 h a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12), el Grup Amalgama Teatre (Barcelona) protagonitzarà la primera representació del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, amb l'obra 'Sense apuntador', una creació pròpia de la companyia.

 • Podeu adquirir la vostra entrada fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de la representació (només pagament amb targeta de crèdit).

Sense Apuntador - Grup Amalgama Teatre de Barcelona.jpg

 

Sinopsi: "Coneixerem l’heterogènia companyia de teatre d’un centre cívic i la difícil confluència de circumstàncies, personalitats i tarannàs mentre malden per estrenar l’òpera prima d’una dramaturga novella”

 

 

Diumenge 11 de febrer: 'La cançó de les mentides', a càrrec del Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada

Diumenge 11 de febrer, a les 18 h a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12), el Grup de Teatre Paranys (Sant Joan de Vilatorrada) protagonitzarà la segona representació del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, amb l'obra 'La canço de les mentides', d'Alfonso Paso.

 • Podeu adquirir la vostra entrada fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de la representació (només pagament amb targeta de crèdit).

La cançó de les mentides - Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada.jpg

 

Sinopsi: "La Júlia creu que té una vida monòtona, això la porta a inventar situacions i mentides que desesperen el seu marit... Uns lladres, un robatori, corredisses, entrebancs... faran que, entre veritats i mentides, se les hagi d'empescar totes per intentar salvar la nit de Nadal! Perquè com diu la dita: és més boig aquell que no vol veure la realitat que no pas aquell que només juga amb la imaginació. Bon Nadal i fum, fum, fum!”

 

Diumenge 25 de febrer: 'Terra Baixa', a càrrec del Grup Taller d'Assaig Teatre de Vilafranca del Penedès

Diumenge 25 de febrer, a les 18 h a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12), el Grup Taller d'Assaig Teatre (Vilafranca del Penedès) protagonitzarà la tercera representació del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, amb l'obra 'Terra Baixa', d'Àngel Guimerà, amb una adaptació de M. Güell, V. Laguna i J. Romagosa.

 • Podeu adquirir la vostra entrada fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de la representació (només pagament amb targeta de crèdit).

Terra Baixa - Grup Taller d'Assaig Teatre de Vilafranca del Penedès.jpeg

 

Sinopsi: "Adaptació per a sis personatges del clàssic de Guimerà. Terra Baixa és un text fascinant, que va evolucionant d’acord amb una societat canviant. Els tons melodramàtics ja fa temps que han abandonat aquest drama poètic, i ara ens interpel·la amb molta més cruesa. Ara tenim una sensibilitat social esfereïdora pels fets primigenis que són l’essència de l’obra: el poder exercit amb violència que és possessió per a tots els protagonistes”.

 

Diumenge 10 de març: 'Los centros de Lorca', a càrrec del Grup Antagonista Teatro de El Catllar (Tarragona)

Diumenge 10 de març, a les 18 h a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12), el Grup Antagonista Teatro (El Catllar, Tarragona) protagonitzarà la quarta representació del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, amb l'obra 'Los centros de Lorca', de Marta Antolín Barranco, a partir de textos de Federico García Lorca.

 • Podeu adquirir la vostra entrada fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de la representació (només pagament amb targeta de crèdit).

Los centros de Lorca - Grup Antagonista Teatro de El Catllar.jpg

 

Sinopsi: "En Rafa ha convocat els seus antics companys de teatre. Necessita ajuda per a un projecte sobre el poeta i dramaturg andalús que ell, per si mateix, no pot assumir. A partir d'aquí assistirem a un relat esquitxat amb escenes de l'obra de Lorca on les dones prenen especial rellevància: l'estètica, la maternitat, la pressió social, la llibertat... aspectes als quals Federico presta una atenció particular, així com altres temes socials que toquen el fet emocional i de vegades deixem a la cambra fosca. Des d'aquí, els personatges aniran teixint un vincle entre les històries del dramaturg i les seves pròpies que són sovint també les nostres”.

 

Diumenge 24 de març: 'El malalt imaginari', a càrrec del Grup Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà

 

Diumenge 24 de març, a les 18 h a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12), el Grup Inestable Ceretana de Teatre (Puigcerdà) protagonitzarà la cinquena representació del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, amb l'obra 'El malalt imaginari', de Molière.

 • Podeu adquirir la vostra entrada fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de la representació (només pagament amb targeta de crèdit).

El Malalt Imaginari - Grup Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà.jpg 

 

Sinopsi: "La història gira al voltant de Monsieur Argan, constantment preocupat per la seva salut, i que creu que està greument malalt. Com a bon hipocondríac, Argan es passa el temps visitant metges i prenent remeis, tot i que no té cap malaltia real. La seva preocupació és tan gran que fins i tot vol casar la seva filla amb un metge per tenir sempre un doctor a prop, malgrat que ella vol casar-se amb Cléant, de qui està enamorada. Triomfarà l'amor o, per contra, els amants no podran complir el seu somni i quedaran abocats al desesper etern? Aviat ho sabrem...”.

 

Diumenge 14 d'abril: 'Dotze sense pietat', a càrrec del Grup de Teatre Associació Cultural Recreativa de Fals

Diumenge 14 d'abril, a les 18 h a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12), el Grup de Teatre Associació Cultural Recreativa (Fals) protagonitzarà la sisena representació del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera, amb l'obra 'Dotze sense pietat', una creació pròpia de la companyia.

 • Podeu adquirir la vostra entrada fent clic aquí o presencialment abans de l'inici de la representació (només pagament amb targeta de crèdit).

Dotze sense pietat - Grup de Teatre Associació Cultural Recreativa de Fals.jpeg

 

Sinopsi: "Dotze persones d'un jurat popular. Hi veurem en elles una diversitat de pensament, condicions laborals, càrrega de prejudicis establerts, estatus social, i tot un ventall obert de diferenciació humana. Els cal entrar en una sala de judici per decidir la culpabilitat o no d'un noi de divuit anys, acusat de matar el seu pare...”.

 

Diumenge 28 d'abril: Acte de cloenda i lliurament de premis a càrrec del Grup Escènic Illets d'Abrera

La cloenda i entrega de premis tindrà lloc el diumenge 28 d'abril. A partir de les 18 h, a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12) actuarà el Grup Escènic Illets d'Abrera, fora de concurs.

 

Cloenda i entrega de premis del 25è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera

 

Consulteu els premis als que podran optar les companyies participants:

 • Primer premi: 500 € i trofeu
 • Segon premi: 375 € i trofeu
 • Tercer premi: 200 € i trofeu
 • Premi de participació: 350 €
 • Accèssit: trofeu, excepcional, a decisió del jurat
 • Trofeu de la votació popular “Trofeu Núria Estrada”
 • Trofeu a la millor escenografia
 • Trofeu a la millor direcció escènica
 • Trofeu a la millor actriu principal
 • Trofeu a la millor actriu secundària
 • Trofeu al millor actor principal, “Trofeu Salvador Ollé”
 • Trofeu al millor actor secundari 

Entreguem els premis del 23è Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera a la Sala Municipal

 

Jurat abrerenc i expert en teatre

Les persones que formaran part del jurat del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera 2024 són veïnes i veïns d'Abrera i persones vinculades a l'àmbit teatral.

 • Ferran Mesalles
 • Mari Carme Lara
 • Teresa Morral
 • Andrea Hom
 • José Luis García Herrera

 

Consulteu el preu i la informació referent a la venda d'entrades del 26è Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera 2024

Podeu adquirir la vostra entrada pel XXVI Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera telemàticament en aquest web municipal. També hi haurà venda presencial a la Sala Municipal (c. de Casamada, 12) abans de l'inici de cada representació (només pagament amb targeta de crèdit).

 • Adquiriu les vostres entrades fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Consulteu seguidament els preus de les entrades:

 • Entrada general 4,50€
 • Entrada preu reduït 2,50

 

Poden acollir-se al preu reduït:

 • Les persones més grans de 60 anys
 • Els/les joves d’11 a 18 anys
 • Ciutadans/es en situació d’atur
 • Veïns i veïnes amb diversitat funcional certificada
 • Veïns i veïnes amb carnet de la Biblioteca Josep Roca i Bros
 • Veïns i veïnes amb carnet del Casal de Joves d'Abrera

  

Per qualsevol dubte o consulta contacteu amb el Servei de Cultura de l'Ajuntament d'Abrera: T. 93 770 03 25 (extensió 1130. Horari: de 8:30 h a 13:30 h). També podeu enviar un mail a l'adreça cultura@abrera.cat

 

 • Consulteu les bases de la 26a Edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera fent clic aquío a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

A Abrera impulsem el teatre amateur! Us convidem a gaudir del XXVI Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera! 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 •  Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00