Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ple municipal extraordinari i urgent 22-12-23

PLE MUNICIPAL/PODCAST

22/12/2023

Torna a escoltar el Ple Municipal extraordinari i urgent de l'Ajuntament d'Abrera d'aquest divendres 22 de desembre a la nostra programació "A la carta" a la web i l'app


Aquest divendres 22 de desembre, a partir de les 17 hores, s'ha celebrat una sessió extrordinària i urgent del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera. Com sempre, la retransmissió del ple s'ha pogut seguir en directe a través de Ràdio Abrera en el 107.9 de la FM, per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Si us el vau perdre o voleu tornar a sentir-lo, ho podeu fer fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

L'ordre del dia ha comptat amb un punt únic punt a l’odre del dia, motivat per les reclamacions efectuades pel Grup Municipal d’Alternativa en Comú durant l’exposició pública de la modificació de les ordenances fiscals reguladores dels tributs municipals per a l’exercici de 2024, referent a l’Ordenança fiscal núm. 2 reguladora de l’impost sobre béns immobles i a l’Ordenança fiscal reguladora de les taxes per la prestació del servei de gestió de residus municipals.

 

En concret, l’objecte de la reclamació es basa en eliminar la quota tributària única de la taxa pel servei de recollida, transport i tractament de residus domèstics, i incloure altres factors per la seva determinació, augmentar les reduccions de la quota de la taxa pel servei de recollida, transport i tractament de residus domèstics recollides a l’article 5.3.a) de la corresponent Ordenança fiscal i permetre un fraccionament de pagament en nou mensualitats dels deutes de l’impost sobre béns immobles i de les taxes per la prestació del servei de gestió de residus municipals. Una reclamació que va ser desestimada, aprovant-se definitivament per a l’exercici de 2024 la modificació de l’Ordenança general de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic municipals, així com el seu text refós i les ordenances fiscals.

 

La votació va comptar amb 11 vots a favor dels deu regidors i regidores del govern municipal del PSC i 1 vot del regidor de VOX, 1 abstenció d’Esquerra Republicana, i 4 vots en contra, 3 dels regidors i regidores assistents a la sessió del grup municipal d’Alternativa en Comú i 1 del Partit Popular.

 

Com sempre, la sessió extraordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera la vam retransmetre en directe per Ràdio Abrera, a través del 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Podeu recuperar el podcast de la sessió íntegra a la nostra programació "A la carta" a la web i a l'app. Podeu accedir al podcast de totes les sessions plenàries fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00