Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ajuts contractació 2023
  • Tornem a obrir les portes, sense cita prèvia, del Club de la Feina, l’espai de suport a la recerca d'ocupació de l’Ajuntament d’Abrera!
  • Des de l'Ajuntament d'Abrera us informem dels Ajuts a la contractació d'enguany per a empreses i autònoms d'Abrera

AJUTS CONTRACTACIÓ

26/7/2023

Des de l'Ajuntament d'Abrera s'han obert els Ajuts a la contractació d'enguany per a empreses i autònoms del municipi, amb ajuts de 2000€ per empresa


Amb l'objectiu de fomentar la contractació, per part de les empreses, de persones aturades per afavorir la seva integració al món laboral, des de l'Ajuntament d'Abrera possem a l'abast de les nostres empreses i autònoms, els Ajuts a la Contractació 2023, que consisteixen en ajuts de fins a 2000€ per empresa per a la contractació indefinida d'una persona que estigui a l'atur. A continuació podeu consultar el detall d'aquests ajuts:

 

Es tracta d’ajuts de fins a 2.000 € per empresa per a la contractació indefinida d'una persona que estigui a l'atur. I, si la persona contractada té diversitat funcional (certificat de discapacitat), o risc d'exclusió socialla quantitat màxima total serà de 3.000€. 

 

Aquest ajut el poden demanar les persones treballadores autònomes i les empreses de menys de 50 treballadors que tinguin la seu social, delegació o centre de treball a Abrera

 

Les persones destinatàries de l'ajut seràn les persones aturades que estiguin inscrites al Servei públic d'Ocupació de Catalunya com a no ocupades (DONO).

Ajuts contractació 2023

Les persones destinatàries de l'ajut seràn les persones aturades que estiguin inscrites al Servei públic d'Ocupació de Catalunya com a no ocupades (DONO).

 

Els contractes hauran de ser de durada indefinida i a jornada completa, i hauran d'incloure la clàusula: "El present contracte està finançat en part amb càrrec a l'ajut atorgat en el marc dels Plans Locals d'Ocupació 2023 de la Diputació de Barcelona, d'acord amb el corresponent règim".

 

Les sol·licituds es poden presentar a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Abrera mitjançant model específic, fins el dilluns 2 d'octubre de 2023 inclòs.

Des de l'Ajuntament d'Abrera us informem dels Ajuts a la contractació d'enguany per a empreses i autònoms d'Abrera

Les sol·licituds es poden presentar a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament d'Abrera mitjançant model específic, fins el dilluns 2 d'octubre de 2023 inclòs. La presentació de la documentació de justificació restarà oberta fins el dijous 30 de novembre de 2023 inclòs.

 

Per a més informació podeu veure la infografia adjunta, i contactar amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, a través del correu electrònic promocioeconomica@abrera.cat, o trucant al telèfon T.93 770 01 02.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00