Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ple municipal ordinari de l'Ajuntament d'Abrera del 20 de juliol de 2023

PLE MUNICIPAL/PODCAST

21/7/2023

Torna a escoltar el Ple Municipal ordinari de l'Ajuntament d'Abrera d'aquest dijous 20 de juliol a la nostra programació "A la carta"


Aquest dijous 20 de juliol, a partir de le 19 hores, s'ha celebrat una sessió ordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera i, com sempre, la retransmissió del ple s'ha pogut seguir en directe a través de Ràdio Abrera en el 107.9 de la FM, per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Si us el vau perdre o voleu tornar a sentir-lo, ho podeu fer fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. A continuació repassem els punts debatuts a la sessió:

 

En primer lloc, es va excusar l'assistència la regidora socialista Mercedes Álvarez i el regidor d’Alternativa en Comú, Raúl Montesinos i, seguidament, es van aprovar les actes de les sessions anteriors extraordinàries celebrades durant el mes de juny els dies 14, 17, 26 i 27, amb un total de 14 vots a favor dels 9 regidors i regidores del govern municipal del PSC presents a la sessió, i també dels 3 dels regidors i regidora d’Alternativa en Comú presents a la sessió, 1 vot d’Esquerra Republicana i 1 del Partit Popular, i 1 abstenció del regidor de VOX

 

La determinació del dilluns 20 de maig i dissabte 29 de juny com a festius locals d’Abrera per a l‘any 2024 es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals.

 

I a continuació es va aprovar una modificació de crèdit al Pressupost General per a l’exercici de 2023 per crèdits extraordinaris i suplements de crèdit, finançats amb romanent líquid de tresoreria, i per transferència de crèdit, per un import total d’1.498.888,06 euros, així com per baixa per anul·lació de crèdits per import de 333.169,70 euros, i també una modificació de l’expedient d’inversions. Aquest punt va comptar els 9 vots favorables dels regidors i regidores del govern municipal del PSC, 1 abstenció de la regidora del Partit Popular, i 5 vots en contra, 3 dels regidors i regidora d’Alternativa en Comú, 1 d’Esquerra Republicana i 1 de VOX.  

 

A la part d’activitat de control, es va donar compte de l’homologació del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de l’Ajuntament d’Abrera, dels decrets dictats per l'Alcaldia en matèria d’organització, d’Estructura i funcions relatius a la delegació d’atribucions de l’Alcalde a favor de la Junta de Govern Local i dels regidors i regidores presidentes d’àrea, i de l’organigrama municipal.  

 

També es va donar compte de la liquidació del Pressupost General per a l’exercici de 2022, amb un resultat pressupostari ajustat de 742.447,81 euros i un romanent de tresoreria de 4.558.791,16 euros, de diversos informes de la Intervenció, i de la relació de decrets i els acords de les Juntes de Govern aprovats durant els mesos de maig i juny de 2023. Finalment va haver-hi el torn de precs i preguntes per part dels grups municipals de l’oposició.  

 

Com sempre, la sessió extraordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera la vam retransmetre en directe per Ràdio Abrera, a través del 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Podeu recuperar el podcast de la sessió íntegra a la nostra programació "A la carta" a la web i a l'app. Podeu accedir al podcast de totes les sessions plenàries fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00