Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Ple municipal extraordinari Ajuntament d'Abrera 27-06-23

PLE MUNICIPAL/PODCAST

28/6/2023

Torna a escoltar el Ple Municipal extraordinari del cartipàs del mandat 2023-2027 a l'Ajuntament d'Abrera d'aquest dimarts 27 de juny a la nostra programació "A la carta"


Aquest dimarts 27 de juny, a partir de le 18 hores, s'ha celebrat una sessió extrordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera, el conegut com a ple del cartipàs. Com sempre, la retransmissió del ple s'ha pogut seguir en directe a través de Ràdio Abrera en el 107.9 de la FM, per Internet a www.radioabrera.cat i a través de l'aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Si us el vau perdre o voleu tornar a sentir-lo, ho podeu fer fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. A continuació repassem els punts debatuts a la sessió:

 

En primer lloc es va aprovar la delegació de competències del Ple a favor de la Junta de Govern Local i de l'Alcaldia amb 9 vots favorables del grup del govern, el PSC, 1 abstenció de la regidora del Partit Popular, i 5 vots en contra, 3 d’Alternativa en Comúi, 1 d’Esquerra Republicana i 1 de VOX. Van excusar la seva assistència al ple la regidora del PSC, Mercedes Álvarez, i el regidor d'Alternativa en Comú, Joaquim Eandi.


A continuació es va aprovar per unanimitat la fixació del dia, hora i periodicitat de les sessions ordinàries del Ple municipal pel mandant 2023-2027, que continuaran con fins ara celebrant-se el darrer dijous dels mesos senars a les set de la tarda, també la fixació de les celebracions de la Junta de Govern Local, la creació i composició de la Comissió Informativa General, la comissió Especial de Comptes, la Junta de Portaveus, i la Comissió de Delimitació.
El règim de dedicació, retribucions, dietes i indemnitzacions dels membres corporatius es va aprovar amb 9 vots a favor del PSC, 3 abstencions dels tres edils d’Esquerra Republicana, Partit Popular i Vox respectivament, i 3 vots en contra d’Alternativa en Comú.

 

La determinació del número, característiques i retribucions del personal eventual va comptar amb els suports dels 9 regidors i regidores socialistes, l’abstenció de les regidores d’Esquerra i PP, i el vot en contra dels 3 representants d’Alternativa en Comú i del regidor de Vox. I el nomenament de representants de la Corporació en òrgans col·legiats com ara associacions, consorcis, consells i altres ens, es va aprovar amb 10 vots favorables, 9 del PSC i 1 d’Esquerra i 5 abstencions, 3 d’Alternativa en Comú, 1 del Partit Popular i 1 de Vox.


Finalment, a l’apartat d’activitat de control, es va donar compte de la constitució dels grups polítics municipals i dels diversos Decrets dictats per l'Alcaldia en matèria d'organització.

 

Com sempre, la sessió extraordinària del Ple Municipal de l'Ajuntament d'Abrera la vam retransmetre en directe per Ràdio Abrera, a través del 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. Podeu recuperar el podcast de la sessió íntegra a la nostra programació "A la carta" a la web i a l'app. Podeu accedir al podcast de totes les sessions plenàries fent clic aquí.

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00